GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ροδόπη: Τέθηκε σε κυκλοφορία η γέφυρα των Αρριανών

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε από το πρωί της Δευτέρας η γέφυρα των Αρριανών, στον ομώνυμο Δήμο της Ροδόπης. Η τελετή παράδοσης της γέφυρας έγι...


Στην κυκλοφορία παραδόθηκε από το πρωί της Δευτέρας η γέφυρα των Αρριανών, στον ομώνυμο Δήμο της Ροδόπης. Η τελετή παράδοσης της γέφυρας έγινε παρόντος του περιφερειάρχη, Χριστόδουλου Τοψίδη και του δημάρχου Αρριανών Χουσεϊν Ερδέμ.

Το έργο είχε ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και για το λόγο αυτό προσεκλήθη και συμμετείχε στην τελετή παράδοσης και ο τέως περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

“Η ολοκλήρωση της γέφυρας και η παράδοσή της προς χρήση στους πολίτες του Δήμου Αρριανών, συντελεί στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Ροδόπης”, σχολίασε ο περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος εν συνεχεία επισκέφθηκε, συνοδεία του δημάρχου και άλλα σημεία του οδικού δικτύου, όπου δρομολογούνται παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης.

Νωρίτερα, έγινε σύσκεψη στην έδρα του Δήμου Αρριανών στη Φιλλύρα, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή και στα οποία δύναται να συνδράμει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια