GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έως 1.367 νέοι φοιτητές στα 8 τμήματα του ΔΠΘ στον Έβρο

Έως 1.367 νέοι φοιτητές θα έρθουν στον Έβρο από το νέο ακαδημαϊκό έτος, εφόσον καλυφθούν όλες οι θέσεις που ανακοίνωσε για κάθε πανεπιστημια...


Έως 1.367 νέοι φοιτητές θα έρθουν στον Έβρο από το νέο ακαδημαϊκό έτος, εφόσον καλυφθούν όλες οι θέσεις που ανακοίνωσε για κάθε πανεπιστημιακό τμήμα το Υπουργείο Παιδείας.

Οι εισακτέοι στα 8 τμήματα του Δ. Π. Θ., που λειτουργούν στον νομό, θα είναι: 202 στο Αγροτικής Ανάπτυξης και 182 στο Δασολογίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, 240 στο Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης, 242 στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, 135 στην Ιατρική, 138 στο τμήμα Μοριακής Βιολογίας, 128 στο τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου, που θα λειτουργήσει για τελευταία χρονιά στην πόλη, και 100 στο νεοσύστατο τμήμα Ψυχολογίας, που θα ξεκινήσει να λειτουργεί στο Διδυμότειχο από το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Συγκριτικά με τους αριθμούς των εισακτέων του 2023, από δύο παραπάνω θέσεις έχουν δοθεί φέτος για τα δύο τμήματα της Ορεστιάδας (Αγροτικής Ανάπτυξης και Δασολογίας), όπως και για τα δύο Παιδαγωγικά τμήματα που λειτουργούν στην Αλεξανδρούπολη, μία θέση παραπάνω ανακοινώθηκε για το τμήμα Μοριακής Βιολογίας, ίδιος παρέμεινε ο αριθμός των εισακτέων στην Ιατρική της Αλεξανδρούπολης και στη Νοσηλευτική του Διδυμοτείχου.

  • ΕΡΤ Ορεστιάδας
  • Συντάκτης: Χρυσούλα Σαμουρίδου 

Δεν υπάρχουν σχόλια