GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χαμός στα προέρτια για το Καρναβάλι της Κ. Δευτέρας στον Πολύσιτο Δήμου Αβδήρων - Ποιούς τίμησε ο Γ. Τσιτιρίδης

Με λουκουμάδες, εδέσματα, κρασιά, ορχήστρα και χορούς, οι κάτοικοι του Πολυσίτου παρουσία του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη και του αντ...


Με λουκουμάδες, εδέσματα, κρασιά, ορχήστρα και χορούς, οι κάτοικοι του Πολυσίτου παρουσία του Δήμαρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη και του αντιδήμαρχου Πολιτισμού Δήμου Αβδήρων Βασίλη Ρούφου, γιόρτασαν το βράδυ της Κυριακής τα προεόρτια για το φημισμένο επί χρόνια καρναβάλι του Πολυσίτου που περιμένει την Καθαρά Δευτέρα στις 12 το πρωί όλη τη Ξάνθη αλλά και τους κατοίκους των γύρων Νομών να δουν την παρέλαση των αρμάτων και να διασκεδάσουν. 

Μάλιστα ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης τίμησε δυο κατοίκους του Πολυσίτου που  είχαν δέσει την ζωή της με την δημιουργία του φημισμένου Καρναβαλιού του Πολυσίτου πριν 35 και πλέον χρόνια και το είχαν κάνει φημισμένο και ξακουστό σε όλη την Θράκη και την Βόρεια Ελλάδα. 

Το γλέντι της Κυριακής ήταν τρικούβερτο στον Πολύσιτο με τις γυναίκες του Πολιτιστικού συλλόγου να ξεκινάνε τον χορό και μέχρι και αυτήν την ώρα να διασκεδάζουν και την Ορχήστρα του Μάριου Κιοσσέ και τον Γιώργο Κουμουλίδη να ξεσηκώνουν την ατμόσφαιρα!!!

Όλοι οι δρόμοι την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024 στις 12 το μεσημέρι, οδηγούν στο Καρναβάλι του Πολυσίτου που φέτος ειδικά έχει πολλές εκπλήξεις!!! 

-Να θαυμάσουν τα φετινά σατιρικά άρματα και να περάσουν υπέροχα!!! Και προσοχή...γιατί οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη!










Δεν υπάρχουν σχόλια