GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιατί όχι αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης ο Ιρφάν Χατζηγκενέ κύριε Τοψίδη; Ήρθε πρώτος σε ψήφους κι είναι ο καλύτερος!

Να σταματήσει ο νέος Περιφεριάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης να μας “δουλεύει” και αφού πρώτα λάβει το μήνυμα των Περιφερειακών εκλογών στην ...


Να σταματήσει ο νέος Περιφεριάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης να μας “δουλεύει” και αφού πρώτα λάβει το μήνυμα των Περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρειά μας όπου ο κόσμος δεν ψήφισε Τοψίδη και Χρήστου Μέτιου αλλά στην ουσία ψήφισε κατά …. Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού κι αυτός ως αντιπολίτευση δεν έπεισε, διότι άρχισε πολύ άσχημα…!

Κι έχουμε και λέμε:

1.”Θυμήθηκε” ξαφνικά την επέτειο θανάτου του Αείμνηστου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργου Παυλίδη, με την διαφορά…Οτι κάτι παρόμοια δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος που η κόρη του Μαρίνα Παυλίδου χολωμένη με την Νέζη και θεωρώντας υπεύθυνο τον Μέτιο γιατί την “έκοψαν”απο το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.” προσχώρησε” στον … Τοψίδη! Παρά την ευνοϊκή της μεταχείριση απο τον νυν Περιφερειάρχη, που “εισπράττει” κι αυτός με την σειρά του φυσικά, τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονταν επί 7 χρόνια περίπου!

2.Σκέφτεται να κάνει Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης την κυρία Βάσω Παυλακάκη, ενώ αν κάποιος δικαιούται να γίνει -κατά την ταπεινή μας άποψη…- είναι ο πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης, πρώην αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης και πολιτευτής της Ν.Δ. Ιρφάν Χατζηγκενέ!

Που πέρασε 1.500 ψήφους την Παυλακάκη. Προς τι αυτή η αδικία και αυτός ο διαχωρισμός; Μπόρούμε να μάθουμε; Ή νομίζει πως θα τον “γλύψουμε” κι εμείς όπως κάποιοι άλλοι που επί 7 χρόνια λιβάνιζαν τον Μέτιο; Φυσικά με το αζημίωτο. 

1 σχόλιο

  1. ME TO ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΤΟΥ THRAKITODAY ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή