GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κύπελλο Ελλάδας-ΑΕΚ vs ΠΑΟΚ: Πρόβλημα και με την AEL FC Arena-Σκέψεις της ΕΠΟ για τελικό σε Λαμία ή Αγρίνιο!

  Αδιανόητο: Η ΕΠΟ φαίνεται να βρίσκεται σε νέα αναζήτηση γηπέδου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ...

 


Αδιανόητο: Η ΕΠΟ φαίνεται να βρίσκεται σε νέα αναζήτηση γηπέδου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον “αέρα” του ΣΠΟΡ FM, υπάρχουν δύο προβλήματα στην AEL FC Arena, τα οποία δεν μπορούν να επιτρέψουν τη διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου αγώνα σε αυτό το γήπεδο.

Όπως αναφέρθηκε, κατά την αυτοψία της Πυροσβεστικής διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, ενώ το γήπεδο φαίνεται να μην έχει άδεια!

Στην ΕΠΟ περιμένουν να δουν, αν τα προβλήματα αυτά μπορούν να ξεπεραστούν και να μην γίνει και νέα αλλαγή.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Δήμος Λάρισας θα απαντήσει αρνητικά στην επιστολή της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού στο συγκεκριμένο γήπεδο, έχοντας εισπράξει αρνητικό κλίμα από τους πολίτες.

Μετά από όλα αυτά, οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ φέρονται να εξετάζουν νέα γήπεδα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι να διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης τις 20:30.

Στο προσκήνιο φαίνεται πως έρχονται το «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, αλλά και το γήπεδο του Παναιτωλικού… Ίδωμεν

Δεν υπάρχουν σχόλια