GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Έλενα Ροφαέλα στο πάνελ της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος του κυβερνώντος κόμματος για την Υγεία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο πάνελ της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος του κυβερνώντος κόμματος για την Υγεία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συζήτηση...


Στο πάνελ της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος του κυβερνώντος κόμματος για την Υγεία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συζήτηση για τη δημόσια υγεία, συμμετείχε η Έλενα Ροφαέλα.

Η Διευθύντρια του Νοσοκομείου σε ανάρτησή της αναφέρει τα ακόλουθα:

  «Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να συμμετέχω στο πάνελ συζήτησης για την Υγεία με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκπροσωπώντας το Νοσοκομείο της Ξάνθης αλλά και τους Διοικητές των νοσοκομείων της χώρας, είχα την ευκαιρία να εκθέσω την άποψη μου αλλά και να θέσω τις ερωτήσεις μου στον Πρωθυπουργό, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.


Η κυβέρνηση της ΝΔ αφού αντιμετώπισε με καίριες παρεμβάσεις την πανδημία αλλά και τα χρόνια προβλήματα της Υγείας, έρχεται τώρα να υλοποιήσει ένα στοχευμένο και καινοτόμο σχέδιο που σκοπό του έχει να προσφέρει την καλύτερη υγειονομική κάλυψη στους πολίτες και να επενδύσει στην πρόληψη και τη μείωση των ανισοτήτων.

  Με την ελπίδα ότι αυτό το ουσιαστικό έργο για τη χώρα θα συνεχιστεί, θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον Πρωθυπουργό για την τιμή που μου έκανε, το Υπουργείο Υγείας αλλά και την 4η ΥΠΕ καθώς και όλα τα στελέχη στο Νοσοκομείο Ξάνθης για την μέχρι τώρα εποικοδομητική συνεργασία.

  Σταθερά, Τολμηρά και Μπροστά για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!».















Δεν υπάρχουν σχόλια