GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η καθημερινή ειδησιογραφία, αποδεικνύει περίτρανα πως η κοινωνία μας, είναι βαριά άρρωστη.

Σοκ από την είδηση πως στον Τύρναβο ανήλικοι βίασαν και βιντεοσκοπούσαν μια 22χρονη.


Σοκ από την είδηση πως στον Τύρναβο ανήλικοι βίασαν και βιντεοσκοπούσαν μια 22χρονη.

Δυστυχώς, σε καθημερινό πλέον επίπεδο, διαπιστώνει κανείς μέσα από την ειδησιογραφία πως η κοινωνία μας είναι βαριά άρρωστη και δύσκολα θα μπορέσει να εξυγιανθεί.

Μία είδηση που ειλικρινά σφίγγει το στομάχι, έκανε εχθές τον γύρο των μέσων ενημέρωσης και ανέφερε πως στον Τύρναβο, ανήλικοι βίασαν μια 22χρονη με προβλήματα υγείας, τα οποία δεν της επέτρεπαν να αντισταθεί και την βιντεοσκοπούσαν. Η αστυνομία προέβη στη σύλληψη 4 ανηλίκων και αναζητά ακόμη δύο. Οι ανήλικοι αρνούνται τις κατηγορίες και δηλώνουν αθώοι, ενώ τονίζουν πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας.

Αυτές οι ειδήσεις ειλικρινά, είναι το πιο ηχηρό χαστούκι τόσο στο πολιτικό σύστημα της χώρας μας, όσο και σε όλους όσους κρατούν την τύχη αυτής της κοινωνίας στα χέρια τους και αποδεικνύει περίτρανα πως κάθε χρόνος που περνά, γινόμαστε ακόμα πιο χειρότεροι ως άνθρωποι και απομακρυνόμαστε από την Ελλάδα που ξέραμε.

Από την άλλη, όπως είχα υποσχεθεί και ζητούσα από αρκετούς να κάνουν υπομονή, σε μια είδηση που είχαμε δημοσιοποιήσει όσο πιο δεοντολογικά μπορούσαμε και αφορούσε υπόθεση με ανήλικα κορίτσια στην Ξάνθη, κάποιοι τότε είχαν βιαστεί να καταδικάσουν και να σταυρώσουν τον εμπλεκόμενο ενήλικα, χωρίς να περιμένουν να δουν το τι αποτέλεσμα θα έβγαζε η έρευνα.

Μίλησαν για σύλληψη στα πλαίσια αυτόφωρης διαδικασίας, έγραψαν για φυλάκιση, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ούτε σύλληψη υπήρξε, ούτε κράτηση. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της έρευνας και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μου και όχι κάποιου άλλου, επειδή δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, ζητήθηκε η περαιτέρω διερεύνηση υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων που είχαν κατασχεθεί κατά την πρώτη επιχείρηση των αστυνομικών…

Και επειδή μου αρέσει να είμαι ξεκάθαρος, τονίζω πως ουδέποτε έγραψα πως υπήρξαν ή όχι στη συγκεκριμένη υπόθεση αδικήματα, όπως και ποτέ δεν ανέφερα πως ήταν ψευδείς οι καταγγελίες. Κάνω υπομονή και περιμένω τις εξελίξεις από την έρευνα των αρμοδίων αρχών…


Δεν υπάρχουν σχόλια