GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το να κατηγορούμε τις υπηρεσίες, τον Δήμο και τους αρμόδιους, τη στιγμή που η παιδεία στην Ξάνθη έχει πάει περίπατο, μόνο κακό στην Ξάνθη κάνει

Βλέπουμε αρκετούς συμπολίτες μας, να έχουν αναχθεί σε ρεπόρτερ, με τις φωτογραφίες τους να αναρτώνται στο διαδίκτυο συνοδευόμενες και με ανα...


Βλέπουμε αρκετούς συμπολίτες μας, να έχουν αναχθεί σε ρεπόρτερ, με τις φωτογραφίες τους να αναρτώνται στο διαδίκτυο συνοδευόμενες και με αναθέματα προς αρμόδιους, αυτοδιοικητικούς, υπηρεσιακούς παράγοντες και οποιονδήποτε άλλο, από τους πραγματικά ανευθυνοϋπεύθυνους.

Όλα αυτά τα χρόνια, όπου η παιδεία έχει πάρει διαζύγιο με την Ξάνθη, βλέπω πως πληθαίνουν οι φωνές της λογικής και όλοι αυτοί έχουν πλέον στον αντίποδα του μονολόγου τους και τις φωνές συνανθρώπων μας οι οποίοι επιρρίπτουν ευθύνες σε όλους όσους παραβλέπουν επιλεκτικά την πραγματικότητα.

Όταν για παράδειγμα η παιδεία από τη νεολαία έχει πάει περίπατο και οι γονείς δεν δίνουν σημασία, τότε είναι βέβαιο πως δεν θα υπάρχει σεβασμός προς τη δημόσια περιουσία.

Τελευταίο παράδειγμα;;; Ο βανδαλισμός του μνημείου στο πάρκο της Ηρώων νυν Κ. Μπένη, όπου κάποιοι ανεγκέφαλοι πήγαν και έβαψαν με κόκκινη μπογιά.

Και να τα σχόλια για τους αρμόδιους και να τα αναθέματα για τους Δημοτικούς Άρχοντες, ώσπου άρχισε ο αντίλογος περί ευθύνης γονιών που δεν μαθαίνουν στα παιδιά τους να σέβονται και άλλα πολλά.

Ναι, ίσως κάποια στιγμή να καλυτερεύσουμε ως κοινωνία, όμως αυτό θα έρθει μετά από αρκετό καιρό, μιας και τα βήματά μας είναι πολύ αργά σε πολλά θέματα




Δεν υπάρχουν σχόλια