GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προσφέρει το ανθρακούχο νερό ενυδάτωση στο σώμα;

Η μόνη διαφορά ανάμεσα στο ανθρακούχο νερό και το νερό της βρύσης, είναι ότι το πρώτο περιέχει τις περίφημες και γνωστές σε όλους μας φυσαλί...


Η μόνη διαφορά ανάμεσα στο ανθρακούχο νερό και το νερό της βρύσης, είναι ότι το πρώτο περιέχει τις περίφημες και γνωστές σε όλους μας φυσαλίδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, το ανθρακούχο νερό μπορεί να προσφέρει ενυδάτωση στο σώμα, το ίδιο αποτελεσματική όσο και το νερό της βρύσης.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές πρόσφατης μελέτης, διαπίστωσαν ότι το ανθρακούχο νερό ήταν το ίδιο ενυδατικό με το μεταλλικό νερό, ενώ ανακάλυψαν πως τα νερά που περιέχουν μέταλλα, έτειναν να είναι πιο ενυδατικά.

Από την άλλη, διάφορες μελέτες έχουν αποδείξει ότι το ανθρακούχο νερό μπορεί να περιορίσει το αίσθημα της δίψας, καταναλώνοντας έτσι μικρότερες ποσότητες νερού. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ομολογούν το αντίθετο.

Εκείνο που τονίζουν μεταξύ άλλων οι ειδικοί είναι πως αν είσαι επιρρεπής με το φούσκωμα, καλό θα ήταν να αποφύγεις την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ανθρακούχου νερού καθώς ενδέχεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Τέλος, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) υποστηρίζουν πως και οι δύο τύποι νερού είναι το ίδιο ενυδατικοί, προωθώντας μάλιστα το ανθρακούχο σε όσους βρίσκουν το απλό νερό βαρετό.












Δεν υπάρχουν σχόλια