GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έχασε και το Τοπικό Συμβούλιο Κιμμερίων ο Τσέπελης, "μαύρισαν" τον Εμίν Ραμαδάν, εκλέχτηκε ο Σοφτά!

   Εγώ έχω τον .. Χασάν Ογλού Φερτούν αντιδήμαρχο Καθαριότητας και δεν φοβάμαι κανέναν, προκαλεί ο  Δήμαρχος Τσέπελης που δεν έχει να επιδεί...

 

 Εγώ έχω τον .. Χασάν Ογλού Φερτούν αντιδήμαρχο Καθαριότητας και δεν φοβάμαι κανέναν, προκαλεί ο  Δήμαρχος Τσέπελης που δεν έχει να επιδείξει στον Οικισμό Κιμμερίων, ούτε ένα έργο! Πήγε με τον Ι. Καμαρίδη στα Κιμμέρια υπέρ του Εμίν Ραμαδάν αλλά "έφαγε" νέα κάρτα!!

Απανωτά τα χτυπήματα για τον χειρότερο Δήμαρχο στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης Μ. Τσέπελη αφού μετά την απώλεια του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης  με την εκλογή της Χρυσούλας Μεϊμαρίδου ως νέας Προέδρου, έχασε και τα... Κιμμέρια!

Συγκεκριμένα στις εκλογές που έγιναν πριν λίγες μέρες για το τοπικό Συμβούλιο Κιμμερίων μολονότι πήγε εκεί προσωπικά και έκανε παρέμβαση ο Δήμαρχος Τσέπελης μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη που έχει κάνει πολλές .... «διευκολύνσεις» με τους λογαριασμούς της επιχείρησης στους Κιμμεριώτες, υπέστη νέα ήττα και έχασε και το Τοπικό Συμβούλιο Κιμμερίων!!! 

Μάλιστα κάτωχρος από την νέα ήττα, έφυγε "κίτρινος" μετά την μη εκλογή του "δικού" του Εμίν!

Συγκεκριμένα παρά τις "πιέσεις" και υποσχέσεις του Τσέπελη, με ψήφους 4-3 «έπεσε» επιτέλους ο αποτυχημένος πρώην Πρόεδος Εμίν Ραμαδάν που δεν έκανε τίποτα για τον Οικισμό και ευθύνεται σε αυτό, αφού τα Κιμμέρια έγιναν...χειρότερα από ήταν και εκλέχθηκε νέος Πρόεδρος του Τοπικού ο Κεμουράν Σοφτά που εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο Δημαρχόπουλου στις δημοτικές του 2019 αλλά έχει ήδη αποστασιοποιηθεί και είναι πλέον με τον νεαρό υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό. 

Στο Δ.Σ. συμμετέχουν και δυο τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης Σάββα Μελισσόπουλου που υποστήριξαν και ψήφισαν για νέο Πρόεδρο τον Κεμουράν Σοφτά!! 

Η μία αποτυχία πίσω απο την άλλη, αφού ο Δήμαρχος Τσέπελης δεν έχει πλέον ούτε το Τοπικό Συμβούλιο Ξάνθης όπου ήταν Πρόεδρος πριν αναγκαστεί να οδηγηθεί σε παραίτηση λόγω της γνωστής υπόθεσης με τα ναρκωτικά αλλά και το τοπικό συμβούλιο Κιμμερίων! 

Κι όσο για τις γνωστό Λεβέντ των Κιμμερίων που χωρίς ντροπή έχει το θράσος να μιλάει για τον δημοτικό σύμβουλο Σιαμπάν Μπαντάκ και τον πατέρα του Χουσείν, θα πάρει την απάντησή του τον Οκτώβρη απο τους ίδιους τους κατοίκους των Κιμμερίων που τον έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο να αγωνιστεί για τον Οικισμό κι αυτός αγωνίστηκε μόνο για τα προσωπικά του συμφέροντα, τις εργολαβίες του και τα...ταξιδάκια του στην Κωνστνατινούπολη για ψώνια και τα ακριβά γούστα με στελέχη του Δήμου  Ξάνθης. 

Ενώ στα Κιμμέρια δεν έγινε ούτε ένα έργο!!! Γεγονός που οδήγησε τον Χουσεϊν Μπαντάκ να "διώξει" απο το τζαμί τον Δήμαρχο Τσέπελη για τα ψέματα που τους είπε προκειμένου να πάρει την ψήφο τους!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια