GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης στην Σουηδία, στο πλαίσιο του προγράμματος National Agency Erasmus+

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του εγκεκριμένου από το ΙΚΥ (National Agency Erasmus+) προγράμματος KA122-SCH με τίτλο «Upgrading our knowledge, ...


Στο πλαίσιο της υλοποίησης του εγκεκριμένου από το ΙΚΥ (National Agency Erasmus+) προγράμματος KA122-SCH με τίτλο «Upgrading our knowledge, skills and capacities through job shadowing and training courses», πραγματοποιήθηκε μετακίνηση (mobility) τριών εκπαιδευτικών του 3ου ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ στο Vaxjo της Σουηδίας για job shadowing από 23 Απριλίου 2023 έως και 29 Απριλίου 2023. Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης οι εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν τη σχολική μονάδα Teknikum vetschool – επαγγελματική εκπαίδευση).

Οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν μαθήματα στην παραπάνω σχολική μονάδα, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της, έλαβαν μέρος σε meetings και ενημερώσεις σχετικά με το εκπαιδευτικό σύστημα της Σουηδίας και τον τρόπο λειτουργίας της εν λόγω σχολικής μονάδας.

Μέσω του job shadowing είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τρόπους διδασκαλίας, στρατηγικές και μεθόδους, εργαστήρια, προσομοιώσεις και τρόπους οργάνωσης διδασκαλιών.

Το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο ΙΚΥ (National Agency Erasmus+) και στη European Commission για την έγκριση και χρηματοδότηση του προγράμματος, στη ΔΔΕ Ξάνθης για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή στη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος, στο σύλλογο διδασκόντων για τη βοήθεια και συμπαράσταση όσον αφορά στην υλοποίηση του προγράμματος.

Επίσης, εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη χώρα υποδοχής, στη Σουηδία και στον Διευθυντή του Teknikum, MagnusNilsson, καθώς και σε όλο το προσωπικό της σχολικής μονάδας, για τη θερμή υποδοχή και την άψογη οργάνωση του προγράμματος. Θα ακολουθήσει διάχυση της εμπειρίας και της αποκτηθείσας γνώσης, προκειμένου να μεταφερθεί και να πολλαπλασιαστεί η εμπειρία και η γνώση.

Οι εκπαιδευτικοί που πραγματοποίησαν τη μετακίνηση:

  • Καλπακίδου Χρυσή (contact person / Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Σχεδίου), ΠΕ 02
  • Πολυζώης Κωνσταντίνος ΠΕ 02
  • Φεσατίδου Αλεξάνδρα ΠΕ 02


Δεν υπάρχουν σχόλια