GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


SL1: Τι ισχύει σε περίπτωση ισ

  Το πρωτάθλημα της Super League 1 έχει πάρει φωτιά, καθώς τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας γίνονται μεγάλες μάχης για τη...

 


Το πρωτάθλημα της Super League 1 έχει πάρει φωτιά, καθώς τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας γίνονται μεγάλες μάχης για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά και για την παραμονή στην κατηγορία.

Από τη μία η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι ισόβαθμοι στην κορυφή με 75 βαθμούς, ενώ στην επόμενη αγωνιστική θα βρεθούν αντιμέτωποι στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Από την άλλη, στην ουρά ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός έχουν 29 βαθμούς, ο ΠΑΣ Γιάννινα 27, η Λαμία 26, ο Ιωνικός 25 και ο Λεβαδειακός 23. Δυο είναι οι ομάδες που στο τέλος του Πρωταθλήματος υποβιβάζονται.

Τι θα συμβεί όμως αν προκύψει ισοβαθμία;

Η Super League απαντά:

«1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

– Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

– Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια