GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρόταση Γ. Τοπαλούδη για δημιουργία Φορέα συγγενών θυμάτων ανθρωποκτονιών

Αντιπροσωπεία εννέα οικογενειών θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους από εγκληματικές ενέργειες επισκέφθηκε το γραφείο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο...

Αντιπροσωπεία εννέα οικογενειών θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους από εγκληματικές ενέργειες επισκέφθηκε το γραφείο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις τους για τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος για τα παιδιά όλων, μετά απ’ όσα υπέστησαν οι ίδιοι.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι γονείς της Ελένης Τοπαλουδη όπου σε δηλώσεις του πατέρα της Γιάννη Τοπαλουδη στην ΕΡΤ Ορεστιάδας τονίσθηκε ότι «η επίσκεψη αυτή έγινε με την ελπίδα να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων, μια μαγιά , μια βάση συζήτησης για όποια κυβέρνηση εκλεγεί . Μια κίνηση κατάθεσης προτάσεων όπως είπε είναι χρέος στη μνήμη των παιδιών μας ασχέτου προεκλογικής περιόδου .Οι προτάσεις μας είναι παντός καιρού , κάθε κυβέρνησης .Οφείλω να το κάνω γνωστό σε όλους. Αλλωστε το ζήτημα είναι κοινωνικό και όχι πολιτικό ή κομματικό.»

Οι οικογένειες θυμάτων διαφόρων κατηγοριών είναι πολλές περισσότερες διευκρινίζει ο κ Τοπαλούδης .Δεν είναι μόνο οι 18-20 οικογένειες με θύματα γυναικοκτονιών αλλά υπάρχουν και άλλα περιστατικά που πρέπει να συμπεριληφθούν θύματα bulling, διαφορετικότητας , βιαστών, παιδοβιαστων κ.α.

Ο ίδιος προτείνει, είτε τους ζητηθεί από την Πολιτεία είτε όχι, να συστήσουν ένα Φορέα που να αποτελείται από τα μέλη οικογενειών και τους συγγενείς των θυμάτων από εγκληματικές ενέργειες ώστε να προασπίσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προτάσεις τους για τα θύματα πάσης φύσεως ανθρωποκτονιών.

  • ΕΡΤ Ορεστιάδας
  • Σύνταξη Μαρία Μανάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια