GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


EBE ΞΑΝΘΗΣ: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή της Αποκριάς, για να την τόνωση της αγοράς και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών!

Στέλιος Μωραϊτης: Η Πανελλήνια Έκθση του ΕΒΕ Ξάνθης στις Γιορτές Π. Πόλης 2023,  θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ κα...


Στέλιος Μωραϊτης: Η Πανελλήνια Έκθση του ΕΒΕ Ξάνθης στις Γιορτές Π. Πόλης 2023,  θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Ξάνθης με έναν μοντέρνο και πρωτοποριακό τρόπο! Περιμένουμε χιλιάδες επισκέπτες στην νέα τοποθεσία!


Συνεδρίασε  την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00 το Επιμελητήριο Ξάνθης και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1.Ενέκρινε τον απολογισμό δράσεων έτους 2022 που ξεχώρισε για τις καθαρές θέσεις της διοίκησης στο θέμα των Πνευματικών δικαιωμάτων, του Νοσοκομείου Ξάνθης (σ.σ. Ο Πρόεδρος Στέλιος Μωραίτης με μέλη της διοίκησης έδωσε το παρόν και στην συγκέντρωση για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ξάνθης).

2.Αποφάσισε την συμμετοχή στον ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «EUROPEAN GROUPING OF TERRITORIAL COOPERATION FOR A CIRCULAR BLACK SEA BASIN»

3.Είπε ΝΑΙ στην προαιρετική λειτουργία των Εμπορικών καταστημάτων την τελευταία Κυριακή των ΘΛΕ (Ξανθιώτικο Καρναβάλι) του Δήμου Ξάνθης, για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών της πόλης.

Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία, γιατί μειοψήφησε ο Μπακιρτζής του ΚΚΕ διότι όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «οι εργαζόμενοι θα χάνουν έναν ρεπό» για να αντιπροτείνει ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης, να παραμένουν τα καταστήματα κλειστά την Τρίτη. Το θέμα ωστόσο πέρασε κανονικά.

4.Αποφασίστηκε η Σύσταση Επιτροπής Διοργάνωσης της Εμπορικής Έκθεσης που διοργανώνει στα πλαίσια των Γιορτών Π.  Παλιάς Πόλης στον δρόμο απέναντι από το Κυβερνείο στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και θα αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα. Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, με την διευθύντρια του Επιμελητηρίου και μέλη της διοίκησης που ήδη εκ των προτέρων μιλάνε για «μεγάλη επιτυχία», σε σχέση με τις εκθέσεις του ΕΒΕ Ξάνθης στο Γήπεδο του ΑΟΞ! 

" Η Πανελλήνια του ΕΒΕ Ξάνθης στις Γιορτές Π. Πόλης θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ και της Ξάνθης με έναν μοντέρνο και πρωτοποριακό τρόπο! Περιμένουμε χιλιάδες επισκέπτες στην νέα τοποθεσία! Θα είναι μια έκπληξη... πολύ όμορφη έκπληξη γι' αυτό και ξεκινήσαμε απο τώρα, αν και η έκθεση να πραγματοποιηθεί τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου 2023",






Δεν υπάρχουν σχόλια