GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Vaggelis Tsakiris ροκ σταρ: Παρουσίασε τον 3ο δίσκο του με τίτλο, "Μια Βροχή, Πόλη νεκρή» δεν τραγούδησε λόγω Τεμπών.

Vaggelis Tsakiris σούπερ σταρ. Ο μοναδικός και ξεχωριστός ροκ καλλιτέχνης, παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου στις 18.30 στην Οικία...

Vaggelis Tsakiris σούπερ σταρ. Ο μοναδικός και ξεχωριστός ροκ καλλιτέχνης, παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου στις 18.30 στην Οικία Μάνου Χατζιδάκι την 3η δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Μια Βροχή, Πόλη νεκρή», ενώ όπως δήλωσε στο Next tv ο καλλιτέχνης, «εμπνεύστηκε το όνομα του δίσκου του, από την εικόνα της πόλης της Ξάνθης, κατά την διάρκεια της πανδημίας...»
Την εκδήλωση παρακολούθησαν άνθρωποι της Τέχνης και της Μουσικής μεταξύ των οποίων και ο πιανίστας Σωτήρης Λεμονίδης, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Αντώνης Μουσαδές, η Βάσω Χρηστίδου, προϊσταμένη των Παιδικών σταθμών, ο Φώτης Κοντός, μαέστρος του Κέντρου Πολιτισμού και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και Περιφερειακός σύμβουλος Οδυσσέας Βουρβουκέλης.

Ενώ ο καλλιτέχνης δεν τραγούδησε όπως αρχικά είχε σχεδιαστή, σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας για το «έγκλημα των Τεμπών» όπως το χαρακτήρισε στην εισήγησή του.









Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και βιντεοκλιπ του δίσκου του, ενώ έγινε και δημοπρασία μιας κιθάρας του καλλιτέχνη για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στην δημοπρασία πλειοδότησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Μιχάλης Αμοιρίδης προσφέροντας 100 ευρώ για την κιθάρα χωρίς να την πάρει, ενώ το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Σταμάτης Σταματιάδης.



O Mιχάλης  Αμοιρίδης με τον μουσικοσυνθέτη και πιανίστα Σωτήρη Λεμονίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια