GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνοιξη: Οι must συνδυασμοί χρωμάτων στα ρούχα για όλες τις ώρες

Ηάνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης και μια καλή εποχή για να επιλέξετε φωτεινά και χαρούμενα χρώματα και τα τολμηρά μοτίβα, από φλοράλ prin...


Ηάνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης και μια καλή εποχή για να επιλέξετε φωτεινά και χαρούμενα χρώματα και τα τολμηρά μοτίβα, από φλοράλ prints μέχρι πολύχρωμες ρίγες.

Είτε ψάχνετε για κάτι casual είτε για κάτι πιο επίσημο, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε, συνδυάζοντας ακόμη και χρώματα, εκτός των ανοιξιάτικων προτύπων.

  • Λευκό

Το λευκό είναι πάντα μια κλασική εμφάνιση για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για τις ημέρες που δεν έχετε όρεξη να φορέσετε έντονα χρώματα ή έντονα σχέδια, κάνοντας μια πιο μοντέρνα – αλλά διαχρονικά κλασάτη – εμφάνιση.

Μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό με παστέλ χρώματα, όπως το ροζ ή το γαλάζιο ή να προσθέσετε ένα φουλάρι σε έντονο χρώμα ή ένα statement αξεσουάρ.

  • Κίτρινο μουσταρδί

Το μουσταρδί είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για τη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη. Είναι μια εντυπωσιακή απόχρωση που συνδυάζεται με πολλά άλλα χρώματα, όπως το ναυτικό μπλε ή το γκρι για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ενώ, αν αισθάνεστε τολμηρές, φορέστε το με έντονα χρώματα όπως το ροζ ή το πράσινο.

  • Πετρόλ

Το πράσινο της μέντας είναι ένα αναζωογονητικό χρώμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μια casual εμφάνιση και δείχνει υπέροχο όταν συνδυάζεται με ουδέτερα χρώματα όπως το μπεζ ή το κρεμ.

Για να το κάνετε πιο… ενδιαφέρον, δοκιμάστε να το συνδυάσετε με μαύρο ή ναυτικό μπλε, δημιουργώντας ρετρό εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

  • Παστέλ ροζ

Το παστέλ ροζ είναι ένα υπέροχο χρώμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι και μια εξαιρετική επιλογή για μια άκρως ρομαντική εμφάνιση. Δοκιμάστε να συνδυάσετε το ροζ με το λευκό για μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση, αλλά και με άλλα παστέλ χρώματα όπως το γαλάζιο ή το πράσινο της μέντας.

  • Ανοιχτό μπλε

Το γαλάζιο έχει ένα δροσερό, ηρεμιστικό αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για τις ζεστές ημέρες. Δοκιμάστε να συνδυάσετε το γαλάζιο με το λευκό για μια καθαρή, κλασική εμφάνιση ή αν θέλετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση συνδυάστε το με φωτεινά χρώματα, όπως το κίτρινο ή το ροζ.

  • Ρίγες

Οι ρίγες είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη… περιπέτεια στην γκαρνταρόμπα σας. Αυτή τη σεζόν, δοκιμάστε να φορέσετε ρίγες σε έντονα χρώματα όπως ροζ, κίτρινο ή πράσινο ή, αν θέλετε μια πιο διακριτική εμφάνιση, δοκιμάστε να φορέσετε ρίγες σε ουδέτερα χρώματα όπως το ναυτικό μπλε ή το γκρι.

  • Φλοράλ σχέδια

Τα φλοράλ σχέδια αποτελούν μια διαχρονική επιλογή για να δείξετε ότι η άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν έρθει. Φορέσετε τολμηρά, πολύχρωμα prints σε έντονες αποχρώσεις, συνδυάζοντάς τα με πιο απαλά χρώματα όπως το μπλε ή το γκρι.

  • Έντονο πορτοκάλι

Είναι κοινό μυστικό όλων των σχεδιαστών μόδας ότι το έντονο πορτοκαλί είναι ένα από τα χρώματα που επιλέγεται περισσότερο την άνοιξη. Αν φοβάστε να δοκιμάσετε το τολμηρό χρώμα, ίσως ξεκινήσετε με ένα αξεσουάρ, όπως παπούτσια ή μια τσάντα, και προσθέστε το στα βασικά σας σε ουδέτερο χρώμα. Αν εργάζεστε σε ένα γραφείο, ίσως ένα πορτοκαλί σακάκι σε συνδυασμό με ένα μπεζ παντελόνι μπορεί να κάνει μια εμφάνιση μοδάτη, χωρίς να τραβάει όλα τα φώτα πάνω σας.





















 

Δεν υπάρχουν σχόλια