GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ιστορική ανάρτηση του Γιώργου Γενιδάκη για τον απαράδεκτο Νέζο στην παρέλαση! Ποιός τον επέλεξε;

  ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ «ΕΠΕΛΕΞΕ» ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΖΟΣ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2023 Δεν ξέρω αν τελικά ήταν ή δεν ήτα...

 ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ «ΕΠΕΛΕΞΕ»

ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΕΖΟΣ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2023


Δεν ξέρω αν τελικά ήταν ή δεν ήταν ιδέα του Φανουράκη ή του Ηλία Ασκαρίδη ο Χρήστος Νέζος παρουσιαστής του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2023 – εγώ διαφωνούσα με την συγκεκριμένη επιλογή και επί Τσέπελη ακόμη... πριν δηλαδή καμιά 15αριά χρόνια -όσοι όμως τον είδαν να μεταδίδει την παρέλαση για την ΕΡΤ3, μιλάνε για... μαύρο χάλι!!!Ένας Νέζος... δυστυχώς πολύ... χειρότερος από παλιά!! Δηλαδή επί Τσέπελη και Φανουράκη!

Χαρακτηριστικά λοιπόν τα σχόλια του Γιώργου Γενιδάκη με τα οποία συμφωνώ απόλυτα. Διότι ο συγκεκριμένος κύριος μας στοίχησε εκτός των άλλων και πάνω από... 5.000 ευρώ!:

«Γιώργος Γενιδάκης: Λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων δεν καταφέραμε να πάμε στην παρέλαση φέτος και έτσι καθίσαμε να την δούμε στην τηλεόραση...

Να βλέπουμε έναν Νέζο να σχολιάζει το Ξανθιώτικο καρναβάλι ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ να κάνεις αυτή την δουλειά και στην ουσία είναι εργοδότες σου...

Να παρουσιάσεις λοιπόν το καρναβάλι και να σχολιάσεις για την πόλη της Ξάνθης και τα πληρώματα που παίρνουν μέρος…

Όταν σου λένε ρε Νέζο τα παιδιά που χαίρονται που παρελαύνουν "φέρτε μας την Πάτρα να την κάνουμε γιό γιο" η ότι "η Ξάνθη είναι καλύτερη από την Πάτρα " η και ότι το "καρναβάλι της Ξάνθης είναι καλύτερο από της Πάτρας " η και "ποια Πάτρα μόνο Ξάνθη"

ΓΙΑΤΊ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΣ??

ΜΉΠΩΣ ΡΕ ΝΕΖΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ??

ΞΑΝΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΤΟΥ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!!

-Θεόδωρος Στεργής: Υπάρχει πολύ καλύτερη παρουσιάστρια από την Ξάνθη μας και την έχουν καλέσει σε πολλές πόλης, μετά από συζήτηση που είχαμε το έχει παράπονο που δεν την έχουν καλέσει ούτε μια φορά.

-Γιώργος Γενιδάκης:

Θεόδωρος Στεργής Θοδωρή και όχι μόνο παρουσιάστρια αλλά και βασίλισσα μπορεί η Ξάνθη να διαθέτει καλύτερη.. δηλαδή τι ?η Ξάνθη δεν έχει όμορφα κορίτσια για αυτή την θέση??

-Dimitris Milonas: Μετά την δημοσίευση παρακολούθησα την εκπομπή όντως σε κάθε αναφορά αντιδρούσε. "Ίσως" δεν ήθελε να ακούσει κάτι αντίστοιχο ή χειρότερο σχόλιο. Έχω όμως άποψη να αναφέρω γιατί έζησα φοιτητής Πελοπόννησο και το καρναβάλι της, ανέκαθεν η Ξάνθη είχε περισσότερο ζωντάνια, διασκέδαση, και αποκορύφωμα γιορτών λαογραφίας με μοναδικό τρόπο και κάθε χρόνο προσελκύει περισσότερο διασκεδαστες που πιθανόν περνούν αξέχαστα.

-Γιώργος Γενιδάκης: Dimitris Milonas Δημήτρη ναι οκ το να μην θέλουν να περάσει κάτι άσχημο στην τηλεόραση κατανοητό… αλλά το ρε φίλε με το άκουσμα και μόνο ότι είναι της Ξάνθης καλύτερο από της Πάτρας να στραβωνεις έλεος… αυτός θα τους έτρωγε... να τα δούνε οι υπεύθυνοι γιατί πιστεύω έχουμε παρουσιαστές ντόπιους ξανθιωτες και αν δεν έχουμε ξανθιωτες ας φέρει τον Πέτρο Πολυχρονίδη από το τροχό της τύχης που είναι και βόρειο Ελλαδίτης και διασκεδαστικος…».

Δεν υπάρχουν σχόλια