GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σάλος στο διαδίκτυο για τη συμπεριφορά του Νέζου στο Ξανθιώτικο Καρναβάλι σε βάρος "καρνιβαλίστριας"! (φώτο)

  Ένας σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με αφορμή τη συμπεριφορά του Χρήστου Νέζου, του παρουσιαστή του Καρναβαλιού της...

 

Σάλος στο διαδίκτυο για τη συμπεριφορά του Νέζου στο Καρναβάλι

Ένας σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με αφορμή τη συμπεριφορά του Χρήστου Νέζου, του παρουσιαστή του Καρναβαλιού της Ξάνθης, όπως αυτή αποτυπώνεται σε βίντεο που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Στο βίντεο φαίνεται ο παρουσιαστής να ρωτάει μια ομάδα νεαρών καρναβαλιστών πως περνάνε, κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Ανάμεσά τους μια κοπέλα η οποία ξεκινάει να λέει το γνωστό, υβριστικό σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο παρουσιαστής δεν αφήνει την κοπέλα να ολοκληρώσει το υβριστικό σύνθημα, ωστόσο φαίνεται πως απλώνει το χέρι του προς το μέρος της.

Η κίνησή του αυτή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς χρήστες αλλά και ΜΜΕ να κάνουν λόγο για χειροδικία και να ζητούν τόσο από τη ΕΡΤ3 όσο και από τις δημοσιογραφικές ενώσεις να παρέμβουν.

Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν μέσα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης σε ζωντανή ροή.

Το βίντεο έχει απομονωθεί και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, χωρίς ωστόσο ο παρουσιαστής να έχει τοποθετηθεί προς το παρόν.

Στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media δέχεται πλήθος αρνητικών σχολίων τις τελευταίες ώρες. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το εν λόγω υβριστικό σύνθημα ζωντανά στην τηλεόραση ή που επιχειρεί κάποιος σε ζωντανή μετάδοση να απευθυνθεί με αυτό τον τρόπο στον Πρωθυπουργό. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται πως έχει προκαλέσει τις περισσότερες αντιδράσεις είναι η κίνηση του παρουσιαστή που στοίχισε στους δημότες της Ξάνθης, πάνω από 5-5.00 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια