GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διάσχιση Χρύσα – Κρωμνικό – Γαλάνη

Μια από τις ομορφότερες διαδρομές στην ορεινή περιοχή του νομού πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης την ερχόμενη Κυριακή στις 26/3....


Μια από τις ομορφότερες διαδρομές στην ορεινή περιοχή του νομού πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης την ερχόμενη Κυριακή στις 26/3. Ξεκινώντας από την περιοχή της Χρύσας και ακολουθώντας το μονοπάτι που πηγαίνει δίπλα στο ρέμα θα περπατήσουμε στην περιοχή της Αχλάδας και από εκεί στον εγκαταλελειμμένο οικισμό του Κρωμνικού. Από εκεί θα κατηφορίσουμε το παλιό μονοπάτι που συνέδεε το χωριό με το σιδηροδρομικό σταθμό και πεζοπορώντας στη συνέχεια για λίγα χιλιόμετρα δίπλα στον ποταμό Νέστο θα καταλήξουμε στη Γαλάνη. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή, εξαιρετικής ομορφιάς, με μεγάλη εναλλαγή τοπίων και έντονη την παρουσία καταλοίπων που μαρτυρούν την ανθρώπινη παρουσία στο χρόνο.

Μήκος διαδρομής 24 χλμ., συνολική ανάβαση 1390 μ., χρονική διάρκεια 9 ώρες, υπεύθυνος διαδρομής – δηλώσεις συμμετοχής: Δημήτρης Καλογιαννίδης (6976266393)

Υ.Γ. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διαδρομής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ για να μπορέσει να οργανωθεί με καλύτερο τρόπο η επιστροφή από τη Γαλάνη!

  • ΕΟΣ ΞΑΝΘΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια