GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Να «τελειώνουμε» κύριε Δένδια με τις καραμπινάτες παρανομίες του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν! Δεν πάει άλλο!

  Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ με τον Δήμο Μύκης όχι μόνο με τον Ντελή Ριτβάν αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου...Και πρωτίστως οικονομικές και ...

 Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ με τον Δήμο Μύκης όχι μόνο με τον Ντελή Ριτβάν αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου...Και πρωτίστως οικονομικές και τεχνικές!

Και κυρίως με τα «έργα» που παίρνουν οι εργολάβοι «φίλοι» του αλλά και τους "ελέγχοντες" ... μηχανικούς και "παραλαμβάνοντες"!!!

(σ.σ. Και φυσικά και την σιωπούσα ανύπαρκτη αντιπολίτευση που κάποια στιγμή κάτι πήγε να καταγγείλει και μετά τίποτα...Τον άφησε να κάνει πάρτι!)

Ήρθε πλέον η ώρα... και να δούμε και ποιοι είναι οι λόγοι που τον κάλυπτε μέχρι σήμερα και ο γνωστός Σάββας Ιωάννης της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας και Θράκης!

Εκθέτοντας και τους Υπουργούς που τον "κάλυψαν" μέχρι σήμερα...

*Απλά λοιπόν και για να «ακονίσω» τη Μνήμη του Μάκη Βορίδη (πρώην του ΛΑΟΣ), υπενθυμίζω την «εθιμοτυπική επίσκεψη» του (υποτίθεται) ελέγχοντος Ιωάννη Σάββα της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας –Θράκης στο γραφείο του υποτιθέμενου «ελεγχόμενου» Ντελή Ριτβάν με τη συνοδεία του Τσέπελη!

Διαβάστε τι έγραφε τότε λοιπόν επί λέξει ο Ντελή Ριτβάν στον τοίχο του (ημερομηνία 12/11/2022), προκαλώντας και το κοινό αίσθημα για τις... πλάτες και τα Μέσα που διέθετε και καλύπτουν τις «παράνομες» δραστηριότητές του, έχοντας μάλιστα μετατρέψει σε γιάφκα των «Ψευτομουφτήδων» τον Δήμο Μύκης!!!


«Ridvan Delihuseyin: Υποδέχτηκα με μεγάλη χαρά τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Δρ. Ιωάννη Σάββα και τον δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσεπελη.

Συζητήσαμε και ανταλλάξαμε σκέψεις και απόψεις για τρόπους συνεργασίας, θέματα εκπόνησης και χρηματοδότησης καινούργιων προγραμμάτων και τρόπους προσέλκυσης νέων επενδύσεων στο Δήμο μας.

Με συνεργασία και ομοψυχία μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στον τόπο μας και να κάνουμε καλύτερη την ζωή των πολιτών.

Σας ευχαριστώ θερμά για την επίσκεψη και την ευκαιρία για περαιτέρω συνεργασία».

*Κύριε Υπουργέ των Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, έχετε να υποδείξετε κάποια επίσκεψη του εκλεκτού σας κυρίου Σάββα Ιωάννη στο γραφείο κάποιου άλλου... Δημάρχου της Θράκης, πλην αυτού του νέου... αντιπροέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής ΤΟΥΡΚΩΝ Δυτ. Θράκης με Πρόεδρο τον «Ψευτομουφτύ» Ροδόπης!

Και μάλιστα δημάρχου που δεν αυτοχαρακτηρίζεται μόνο και επίσημα... «Τούρκος», αλλά δημόσια χαρακτηρίζει τα υπερήφανα Ελληνικά Πομακοχώρια... Τουρκοχώρια;;;

*Και σας το γράφω και ωμά γιατί στις ερωτήσεις τους στην βουλή ως βουλευτές του ΛΑΟΣ τότε επικαλούμενοι τα δημοσιεύματα του «Μαχητή» Θράκης οι Θάνος Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης άλλα... έλεγαν για τους «Ψευτομουφτήδες»!!!

-Μπορώ να σας τι στείλω αν θέλετε...


*Τι γύρευε λοιπόν ο Ιωάννης Σάββας στο γραφείο του... «ελεγχόμενου» από την Αποκεντρωμένη Μακεδονίας – Θράκης που κυκλοφορεί επί 42 μήνες το πολυέξοδο τζιπ 3000 κυβικών του ΥΠΕΧΩΔΕ με πινακίδες του Υπουργείου  24 ώρες το 24ωρο!!! Και με αυτό μάλιστα υποδέχεται και τους "Ψευτομουφτήδες" και τον Τούρκο Πρόξενο αλλά πάει και στο μαγαζί του;

«Καλύπτοντας» με τον τρόπο αυτό και τον πρώην Υπουργό του ΥΠΕΧΩΔΕ που του είχε παραχωρήσει για έναν χρόνο στον πρώην Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ αλλά επειδή δεν μπορούσε να το βγάλει «πινακίδες», το είχε «εγκαταλείψει» στο Δήμο;!

-Κύριε Βορίδη μήπως ήρθε η ώρα να ..  «λογαριαστούμε», γιατί δυστυχώς σας, δεν υπήρξαμε ποτέ «γυρολόγοι» της Ν.Δ και ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ρίτβαν δεν μπορεί να συνεχίσει να παρανομεί τόσο αδίστακτα λες και είναι υπεράνω των Νόμων!!! Χαρακτηρίζοντας χωρίς αιδώ μάλιστα τα ιστορικά Ελληνικά Πομακοχώρια... ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια