GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο «βίος» και η «πολιτεία» του Ντελή Ριτβάν! Στον Άδωνι το έπαιζε... «Πομάκος», το Τουρκικό Προξενείο τον «εξέλεξε»... Τούρκο αντιπρόεδρο!

Στα χέρια του Γεραπετρίτη οι φωτογραφίες ντοκουμέντο με το πολυέξοδο Υπηρεσιακό τζιπ 3000 κυβικών του ΥΠΕΧΩΔΕ που κυκλοφορεί ως... ιδιωτικό ...

Στα χέρια του Γεραπετρίτη οι φωτογραφίες ντοκουμέντο με το πολυέξοδο Υπηρεσιακό τζιπ 3000 κυβικών του ΥΠΕΧΩΔΕ που κυκλοφορεί ως... ιδιωτικό ο Δήμαρχος Μύκης με πινακίδες του  .... Υπουργείου εδώ και 42 μήνες!!!

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ (μας) ΕΣΤΕΙΛΕΣ» ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΑΚΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ;


-Με χιλιάδες ευρώ της Ευρωπαικής Ένωσης και του Δήμου Μύκης «πληρώνει» ελληνικά Μέσα για να «καλύπτουν» τις «δραστηριότητές» του και να υβρίζουν και λασπολογούν αυτούς που «ενοχλούν» τους «Ψευτομουφτήδες» και το Τουρκικό Προξενείο! 

Ο Δήμαρχος Μύκης και αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτ. Θράκης πλέον απο 6/3/2023 με Πρόεδρο τον "ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ" Ροδόπης!

Και επί της ουσίας. Στα χέρια του Γεραπετρίτη βρίσκονται πλέον οι φωτογραφίες ντοκουμέντο με το Υπηρεσιακό τζιπ 3000 κυβικών του ΥΠΕΧΩΔΕ που κυκλοφορεί ως... ιδιωτικό ο Δήμαρχος Μύκης και νέος... αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτ. Θράκης με πινακίδες του Υπουργείου εδώ και 42 μήνες!!! Και μάλιστα επί μήνες κυκλοφορούσε χωρίς καν ασφάλεια!!!! (σ.σ. Αλήθεια, τώρα αν έβγαλε ασφάλεια πως την έβαλε... αφού ο Δήμος δεν μπορεί να πάρει πινακίδες για το εν λόγω πολυέξοδο τζίπ που πήρε απο τον Σπρίρτζη!!!; Και πως οι υπάλληλοι του Δήμου Μύκης «δικαιολογούν» τα χιλιάδες ευρώ καυσίμων που χρησιμοποιεί ο Δήμαρχος Μύκης; Ποιοί υπάλληλοι της Οικονομικής και Τεχνικής Υπηρεσίας ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ;)

Ο «βίος» και η «πολιτεία» του Ντελή Ριτβάν!

Σημειώνουμε επίσης το εξής πρωτάκουστο για τον «βίο» και την «πολιτεία» του Δήμαρχου εργολάβου που χαρακτηρίζει τα Ελληνικά Πομακοχώρια... Τουρκοχώρια!!!

Ο εν λόγω λοιπόν κύριος επί μήνες διαφήμιζε ψευδώς φυσικά ότι «παίρνει τον Μητσοτάκη κατευθείαν στο κινητό του...», ενώ όταν τον πήγε ο Δήμαρχος Τσέπελης στον Άδωνι, (σ.σ. Με τον οποίο «συνεργάζονται» στα έργα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μύκης...), το έπαιζε... «Πομάκος» και φιλέλληνας, με αποτέλεσμα να μην είναι ναι μεν στην φωτογραφία του Υπουργού Ανάπτυξης με τον Δήμαρχο Τσέπελη για «ψηφοθηρικούς» λόγους να να βρίσκεται... από πίσω! Ωστόσο ο «ξύπνιος» Υπουργός Ανάπτυξης τον ξεδόντιασε στην ανάρτηση του στο Twitter αναφέροντας επί λέξη τα παρακάτω στις 1/12/2022!!!


«Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Εμμανουήλ Τσέπελη. Στο επίκεντρο της συζήτησης η πορεία υλοποίησης της αγροτικής οδοποιίας στα Πομακοχώρια».

-Μόνο που η οδοποιία στα Πομακοχώρια αφορά τον... Δήμο Μύκης και γι' αυτό τον λόγο ήταν παρών εκεί και ο Ντελή Ριτβάν!!!

Όλα αυτά πριν δυο μήνες (1/12/2022), μόνο που όταν το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής κατάλαβε τον «διπλό» ρόλο του του Δήμαρχου Μύκης, προκειμένου να... «Τουρκοποιήσει» τα Ελληνικά Πομακοχώρια τι έκανε λέτε;


Τον «εξέλεξε»... αντιπρόεδρο της περιβόητης και ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ φυσικά «Συμβουλευτικής Επιτροπής ΤΟΥΡΚΩΝ Δυτικής Θράκης» με Πρόεδρο τον «Ψευτομουφτή» Ροδόπης... Ιμπραήμ Σερίφ! Δείτε και την φωτογραφία ντοκουμέντο με μπλέ...πουκάμιο ανάμεσα στους "Ψευτομουφτήδες" Ξάνθης και Ροδόπης!!

-Με τους Έλληνες Υπουργούς δηλαδή... «Πομάκος» ο Ντελή Ριτβάν και Δήμαρχος... Πομακοχωρίων!

Αλλά επισήμως πλέον από τις 6 Μαρτίου 2023, «Τούρκος» Αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής ...Τούρκων Δυτικής Θράκης, όργανο του Τουρκικού Προξενείυ!

Αλήθεια ο εξαιρετικός βουλευτής κ.Δημήτρης Καιρίδης τι έχει να μας πει για τον ... «διπλό» ρόλο του παρανομούντος Δήμαρχου Μύκης Ντελή Ριτβάν;;;  Όπως και οι άλλοι βέβαια υπουργοί που μιλάνε στα τηλεοπτικά παράθυρα για τα εθνικά θέματα;

Ντελή Ριτβάν .... Που περιμένει πως και πως τις Εθνικές εκλογές 2023 για να «πολεμήσει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση;!

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ» ΤΟΝ ΠΥΡΓΑΚΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ;

Και κοντά σε όλα αυτά, να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω Δήμαρχος Μύκης που την περίοδο εκλογής του νέου «Ψευτομουφή» Ξάνθης (Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2022), με χιλιάδες ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και του Δήμου Μύκης, προκειμένου έχει την κάλυψή τους, «εξαγόρασε» και Ελληνικά Μέσα προκειμένου να υβρίζουν και λασπολογούν αυτούς που «ενοχλούν» τον ίδιο, τις παρανομίες του και την «δράση» του Τούρκου Πρόξενου και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης!!! Μιλάμε για χιλιάδες ευρώ!!! Κάνοντας αδίστακτα ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

«Σιωπούντος» μάλιστα του νέου Διευθυντή του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ που ανέλαβε στις 26/9/2022 και είναι εξαφανισμένος από παντού!!!

Κύριε Υπουργέ του ΥΠΕΞ κύριε Δένδια... τον διπλωμάτη Γιάννη Πυργάκη μπορούμε να μάθουμε τελικά γιατί μας τον ... έστειλες στη Θράκη;  Που από τότε που ήρθε στη Θράκη κάνουν πάρτι οι εγκάθετοι; Κυριολεκτικά πάρτι...; Και με λεφτά του Δήμου Μύκης και της Ε.Ε. μάλιστα έχουν "εξαγοράσει" και "στρατολογήσει" και Ελληνικά Μέσα απο τη μια για να στους στηρίζουν κι απο την άλλη να "ρίχνουν" λάσπη στα ΜΜΕ που "ξεδοντιάζουν" τον ρόλο και τη δράση του Τουρκικού Προξενείου και της Άγκυρας στα Πομακοχώρια;


Αφού ο εν λόγω διπλωμάτης Γιάννης Πυργάκης είναι εντελώς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ από παντού;;!!!

Και από την ημέρα που ήρθε στην περιοχή μας (Σεπτέμβριος 2022), κάνουν «πάρτι» πλέον οι άνθρωποι του Τουρκικού Προξενείου;

Φτάνοντας στο σημείο να «παρέχει» κάλυψη μάλιστα στον εν λόγω Δήμαρχο ακόμη και ο Σάββας Ιωάννης της Αποκεντρωμένης Μακεδονίας Θράκης; Φίλος του κυρίου Μάκη Βορίδη;

Που από ελέγχων τους Αυτοδιοικητικούς, έγινε προκλητικά..."κολητάρι" τους;

-ΥΠΕΞ δεν υπάρχει! ΕΥΠ δεν υπάρχει...!;   

Δεν υπάρχουν σχόλια