GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι Γυναίκες γοητεύονται ενδόμυχα από παντρεμένους… Η γοητεία τους μάλιστα αυξάνεται κατακόρυφα αν η σύντροφός τους είναι εντυπωσιακή

Τι χρειάζεται να έχει ένας άνδρας για να θεωρηθεί ελκυστικός για το άλλο φύλο; Γοητεία, ομορφιά ή μια εντυπωσιακή σύντροφο στο πλάι του.


Τι χρειάζεται να έχει ένας άνδρας για να θεωρηθεί ελκυστικός για το άλλο φύλο; Γοητεία, ομορφιά ή μια εντυπωσιακή σύντροφο στο πλάι του.

Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά οι άνδρες είναι πιο περιζήτητοι όταν είναι… δεσμευμένοι, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Evolutionary Psychology. Η γοητεία τους μάλιστα αυξάνεται κατακόρυφα αν η σύντροφός τους είναι εντυπωσιακή.

Οι ερευνητές ζήτησαν από 245 νεαρές γυναίκες να αξιολογήσουν διάφορους άνδρες, οι οποίοι απεικονίζονταν σε φωτογραφίες είτε μόνοι είτε μαζί με μια όμορφη γυναίκα.

Όπως διαπιστώθηκε μεγαλύτερη βαθμολογία έλαβαν οι άνδρες που συνοδεύονταν. Αυτοί μάλιστα αξιολογήθηκαν ως πιο έξυπνοι, αξιόπιστοι, ρομαντικοί και περιπετειώδεις συγκριτικά με τους singles.

Ακόμα και αν αυτός ο παράγοντας θεωρείται σημαντικός στην πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσει κάποιος, στην πραγματικότητα επηρεάζει την ερωτική έλξη μόνο στην αρχή. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες δίνεται έμφαση σε άλλα χαρίσματα, όπως είναι η ευγένεια και η γενναιοδωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια