GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σεβασμός στις μάνες και ειδικά με τα καροτσάκια των παιδιών τους! Σεβαστείτε τις διαβάσεις

Την καταγγελία συμπολίτισσας για το θράσος κάποιων οδηγών συμπολιτών, που παρκάρουν επάνω στις διαβάσεις και πιάνουν μερικές φορές όλη τη ρά...


Την καταγγελία συμπολίτισσας για το θράσος κάποιων οδηγών συμπολιτών, που παρκάρουν επάνω στις διαβάσεις και πιάνουν μερικές φορές όλη τη ράμπα, φιλοξενεί σήμερα η στήλη ζητώντας σεβασμό τουλάχιστον για τις μητέρες!
Διαβάστε αυτούσια την καταγγελία αλλά και τα σχόλια άλλων συμπολιτών μας:

«Anastasia Smaragdi: 8.15 το πρωί με το ένα χέρι σπρώχνω το καρότσι με το 5.5 μηνών μωρό που το έβγαλα στην παγωνιά για να πάω τον γιο μου 5.5 ετών στο σχολείο και με το άλλο χέρι να κρατάω το παιδί φτάνοντας 5 μέτρα πριν την διάβαση ενός πολυσύχναστου δρόμου μπροστά από ένα γνωστό καφέ της πόλης βλέπω ένα αυτοκίνητο να έρχεται και να παρκάρει και να πιάνει όλη την ράμπα και την διάβαση πλησιάζω στα 2 μέτρα και σαν να μην συμβαίνει τίποτα η κυρία κατεβαίνει από το αυτοκίνητό το κλειδώνει με βλέπει την βλέπω και φεύγει μέσα στο καφέ σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην απέναντι ράμπα το ίδιο μόνο που εκείνος είχε αφήσει και ένα μέτρο κενό τουλάχιστον. 

Το αποτέλεσμα εγώ με ένα καρότσι που το έσπρωχνα με το ένα χέρι και με το άλλο να κρατάω το παιδί να πρέπει να κατέβω από το πεζοδρόμιο μέσα στον δρόμο είναι και διασταύρωση εκεί και όλο στρίβουν αυτοκίνητα να βγω μπροστά να δω αν έρχεται αυτοκίνητο γιατί εκτός το ότι Κυρία μου πιάσατε διάβαση και ράμπα κόβεται και την ορατότητα του πεζού να μπορέσει να δει αν έρχεται αυτοκίνητο για να περάσει ειδικά όταν έχει καρότσι και δεν μπορεί να βγει μπροστά.

Που είναι η τροχαία ήθελα να ήξερα πραγματικά η Ξάνθη δεν είναι μόνο η πλατεία.

Και για να προλάβω αυτούς που θα πούνε κάλεσε την τροχαία θα πω ότι μέχρι να την καλέσω θα έχει πάρει τον καφέ και θα έχει φύγει, ενώ αν γράφουν σε όλη την πόλη ίσως και να μην γίνεται όλο αυτό.

Συγνώμη για το σεντόνι αλλά σήμερα βγήκα εκτός εαυτού πραγματικά γιατί με είδε και δεν συγκινήθηκε καν απλά μπήκε να πάρει καφέ.

-Konstantinos Kotsonis: Όσοι είμαστε στην πόλη με καρότσια, όσοι συμπολίτες μας έχουν κινητικά προβλήματα αλλά και οι υπόλοιποι καταλαβαίνουμε στο πετσί μας αυτό που ζεις καθημερινά.

-Ελένη Τριανταφυλλίδου: Μιλάτε επί τόπου στην κύρια και αν δε συμμορφωθεί καλείται τροχαία ...πινακίδες και λοιπά... μου έχει τύχει με το καρότσι .Η τροχαία δε μπορεί να είναι παντού

-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΑΖΗΣ: Ελένη Τριανταφυλλίδου δεν προλαβαίνεις παίρνει τον καφέ της κάνει τη δουλειά της σε βρίζει κιόλας και φεύγει».

Δεν υπάρχουν σχόλια