GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σεισμός στη Τουρκία: «Οι πολιτικοί σπέρνουν το μίσος, εμείς είμαστε αδέλφια»-Τούρκος ευχαριστεί την Ελλάδα

Με δάκρυα στα ματιά, ένας Τούρκος που ζει στην Αθήνα, ευχαριστεί την Ελλάδα για την βοήθεια που έστειλε στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό ...


Με δάκρυα στα ματιά, ένας Τούρκος που ζει στην Αθήνα, ευχαριστεί την Ελλάδα για την βοήθεια που έστειλε στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό και εκλιπαρεί να σταματήσει η πολιτική του μίσους μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας λέγοντας πως είμαστε αδέρφια και οι τούρκοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους Έλληνες.

Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok ραγίζει καρδιές.

Ο άντρας, μιλώντας σπαστά ελληνικά, προσπαθεί να εξηγήσει ότι οι πολιτικοί είναι αυτοί που σπείρουν τη διχόνια ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκος και επανειλημμένα λέει «αρκετά»!

Συγκεκριμένα, λέει τα εξής:

«Γεια σας αγαπημένοι μου. Πρώτα, ευχαριστώ πάρα πολύ τον ελληνικό λαό και το ελληνικό κράτος. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Η ψυχή μου κλαίει πολύ. Πονάει τόσο η καρδιά μου. Μου τρώνε το φαγητό μου; Δεν ξέρω, δεν κατάλαβα τίποτα.

Οι πολιτικοί σπέρνουν μίσος. Αρκετά. Φτάνει, αρκετά. Δεν έχουμε πρόβλημα, είμαστε γείτονες, είμαστε αδέλφια. Φτάνει, αρκετά! Σας ευχαριστώ όλους», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο άντρας.

Όπως καλά γνωρίζουμε δεν είναι ο μόνος, όχι που απλά ευχαριστεί την Ελλάδα για την άμεση βοήθεια που έστειλε, αλλά για την ανθρωπιά που έδειξε ο ελληνικός λαός παρά τις απειλές που δέχεται καθημερινά από το τουρκικό κράτος και τον πρόεδρό του, επισημένοντας συνεχώς πως είμαστε γείτονες και ότι όλα αυτά δεν θα ξεχαστούν από τον τουρκικό λαό.

Κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε, πολλοί έλληνες συμφώνησαν μαζί του λέγοντας πως «ούτε εμείς έχουμε πρόβλημα», ενώ ααρκετοί κύπριοι σχολίασαν πως εύχονται να τους άφηναν να βοηθήσουν και εκείνοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:05













 

Δεν υπάρχουν σχόλια