GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λένα Ζευγαρά: Πανελλήνιες αντιδράσεις για τα 26.000 ευρώ που θα λάβει για τη συναυλία της στο Καρναβάλι της Ξάνθης

  Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα έγγραφο που δείχνει την αμοιβή που θα πάρει η Λένα Ζευγαρά, η οποία θα ανοίξει σήμερα...

 


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα έγγραφο που δείχνει την αμοιβή που θα πάρει η Λένα Ζευγαρά, η οποία θα ανοίξει σήμερα τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», η δημοφιλής τραγουδίστρια θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή / καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ για να εμφανιστεί στην πόλη της βόρειας Ελλάδας.

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια ή συνολικά σε δαπάνη που αφορά στον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ, κάτι που επεσήμανε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης μιλώντας στο Πρωινό για τι θέμα που έχει δημιουργηθεί τόνισε: «Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης»

Όσον αφορά την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά δήλωσε: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια