GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δεν έπεφτε καρφίτσα στον Δήμο Αβδήρων κατά τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας

Χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν τον Δήμο Αβδήρων για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα , απολαμβάνοντας τις εκδηλώσεις που οι πολιτιστικοί σύλλο...

Χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν τον Δήμο Αβδήρων για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα , απολαμβάνοντας τις εκδηλώσεις που οι πολιτιστικοί σύλλογοι σε συνεργασία με τον Δήμο είχαν προγραμματίσει.
Σύμμαχος ο καιρός στα πεδινά της ΠΕ Ξάνθης , αφού βροχή και εκείνη ελάχιστη, είδαν μόνο όσοι παρέμειναν στην πόλη της Ξάνθης αλλά και επισκέφθηκαν τα ορεινά. Σε  Μυρωδάτο, Πολύσιτο και Άβδηρα δεν έπεφτε καρφίτσα από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, με τους διοργανωτές να δηλώνουν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, αφού μετά από σχεδόν τρία χρόνια, είδαν τα πατροπαράδοτα έθιμα τους να επανέρχονται και τον κόσμο να τα απολαμβάνει. 

Στον Πολύσιτο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης με τους συνεργάτες του, ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δ. Γαλανόπουλος , αλλά και ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υφυπουργός Ευ. Γιαννακίδης, ενώ για τον Δήμαρχο δεν ήταν και τόσο εύκολη η ημέρα, αφού ξεκίνησε το πρόγραμμα των επισκέψεων του από το Μυρωδάτο για να συνεχίσει σε Άβδηρα και Πολύσιτο.












Δεν υπάρχουν σχόλια