GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η νέα εποχή στην ΕΠΣ Ξάνθης με τον νέο Πρόεδρο Γιάννη Δαλακούρα ξεκίνησε! Η νέα διοίκηση.

Η νέα εποχή στην ΕΠΣ Ξάνθης με τον νέο πρόεδρο Γιάννη Δαλακούρα ήδη έχει αρχίσει και αυτό συνεπάγεται στο ότι γνωρίζει την λειτουργικό...



Η νέα εποχή στην ΕΠΣ Ξάνθης με τον νέο πρόεδρο Γιάννη Δαλακούρα ήδη έχει αρχίσει και αυτό συνεπάγεται στο ότι γνωρίζει την λειτουργικότητα της ένωσης αφού ήδη ήταν δυο θητείες κοντά στον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Πανίδη από δυο καίρια πόστα όπως του ταμία και του γενικού γραμματέα.

Ένας δημοκρατικός παράγοντας με σημαντική προσφορά χαμηλών τόνων όπου καλείται και από το νέο αξίωμα του να προσφέρει και είναι ο μοναδικός που περνάει από τις πιο κρίσιμες και σημαντικές θέσεις. Όπως αναφέρουμε πιο πάνω διετέλεσε ταμίας, γενικός γραμματέας και τώρα με την εμπιστοσύνη που έδειξαν τα σωματεία στο πρόσωπο του ανέλαβε την θέση του προέδρου.

Οι δεσμεύσεις του νέου προέδρου Γιάννη Δαλακούρα θα υλοποιηθούν και αυτό θα τον κάνει πιο δυνατό αλλά και πιο απαιτητικό ώστε η ένωση να μην είναι φτωχή σε όλους τους τομείς κυρίως στα θέματα της διαιτησίας σχετικά με τις αξιολογήσεις για να μην υπάρχουν αδικίες σε διαιτητές και βοηθούς όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

ΗΡΘΕ η ώρα η ΕΠΣ Ξάνθης να γυρίσει σελίδα, να υπάρξουν νέα δεδομένα, νέα ήθη και κυρίως δραστηριότητα σε όλα όσα άπτονται στις αρμοδιότητες της ένωσης στις απαιτήσεις προς την διοργανώτρια αρχή. Ο νέος πρόεδρος μπορεί να είναι χαμηλών τόνων είναι όμως και πολύ απαιτητικός κάτι που το έχει ανάγκη η Ξάνθη μας όπως αναφέρουμε πιο πάνω.

Η ισοβαθμία σε σταυρούς της ίδιας ομάδας του Τάσου Λαζαρίδη και του Κουρού Τζεφέτ Χασάν που έλαβαν από 1Ο ψήφους πραγματοποιήθηκε κλήρωση όπως προβλέπετε από τον νόμο και η τύχη χαμογέλασε τον εκπρόσωπο του Κεραυνού Λευκόπετρας Τάσο Λαζαρίδη που είναι το ενδέκατος της νέας διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Υποψήφιος της ομάδας του Αντώνη Κουτσουρλή μετά το αποτέλεσμα της κάλπης ξέσπασε γατί κάποιοι εκπρόσωποι σωματείων έχουν επηρεαστεί και ψήφισαν όλοι μαζί συγκεκριμένους υποψηφίους της ομάδας του νέου προέδρου Γιάννη Δαλακούρα. Βέβαια δεν αμφισβητώ το αποτέλεσμα αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν οι πολιτικοί σε εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης; Την αναφορά την κάνουμε διότι μας ζητήθηκε και η στήλη μας δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο με όσα μας απεκάλυψε ο υποψήφιος που στο τέλος το ξεκαθάρισε πως η νίκη του Γιάννη Δαλακούρα είναι πεντακάθαρη και δεν την αμφισβητούμε όμως για κάποια μέλη που εξελέγησαν έχουμε τις απορίες μας.

Ξεκινά δουλειά πλέον η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης διότι υπάρχει αγωνιστική δράση και η λειτουργικότητα σε πολλά θέματα χρήζουν λύσεις. Η πρόβλεψη μας το πώς θα σχηματιστεί σε σώμα η νέα διοίκηση θα ρισκάραμε να πούμε κάποιες καίριες θέσεις ποιοι θα τις καταλάβουν.

Πρόεδρος ο Γιάννης Δαλακούρας, Α΄ αντιπρόεδρος ο Γιώργος Τριάντης, Β΄ αντιπρόεδρος ο Λάζαρος Καλεντερίδης, γενικός γραμματέας ο Γιάννης Παπατζής, Ταμίας ο Κώστας Μπάτζιος. Σημειώνουμε πως δεν έχει καμία σχέση κάποιο μέλος η ο ίδιος ο πρόεδρος από τις εκτιμήσεις μας σχετικά με το νέο σχήμα της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια