GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0: Οι δηλώσεις Λουτσέσκου και Αλμέιδα – Γιατί ξέσπασε ο Ρουμάνος

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε εμφατική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα, με την οποία και έβαλε «φωτιά» στο Πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ...


Ο ΠΑΟΚ πέτυχε εμφατική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα, με την οποία και έβαλε «φωτιά» στο Πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ, με 50 και έναν αγώνα λιγότερο, είναι 2η.

Τα γκολ για τον «Δικέφαλο του βορρά» πέτυχαν ο Κάλεντ Νάρεϊ και ο Κώστας Κουλιεράκης.

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, δήλωσε:

«Η αίσθηση που έχω είναι πως δεν μου αρέσει να χάνω. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, κάναμε κάθε δυνατό για να ισοφαρίσουμε. Χάσαμε σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές αυτά που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Ισοδύναμο ματς. Όταν μπορέσαμε και είχαμε την κατοχή, κάναμε τη διαφορά, κυρίως στο 2ο μέρος. Αλλά αυτό που πρέπει να δούμε είναι τι κάναμε καλά και τι δεν κάναμε καλά.

Μπορούμε να πούμε πως πίεσαν και οι δύο ομάδες. Στο πρωτο 15λεπτο είχαμε κάνει κάτι πιο ξεκάθαρο από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτός σκόραρε. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, όταν κάνεις λάθος, δέχεσαι γκολ. Δεν είδα κάποια διαφορά στο πρώτο 15λεπτο, ξέραμε πως του αρέσει του ΠΑΟΚ να κρατάει την μπάλα και θα πιέσει. Μας κόστισε το ότι αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Μόλις δεχτήκαμε το γκολ, είδαμε την ομάδα, της ΑΕΚ, όπως την βλέπουμε στα άλλα ματς».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε πως παρόλο που η ομάδα του νίκησε, ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, λόγω της διαιτησίας.

Αναλυτικά είπε:

«Είχαμε συγκέντρωση, φανταστικές αντιδράσεις, πνεύμα μαχητή και αποφασιστικότητα να κερδίσουμε. Αυτό σημαίνει τρεις βαθμούς. Δεν μπορώ να απολαύσω τη νίκη όσο θέλω, για ό,τι είδα στο ημίχρονο, τόση πίεση.

Είναι ντροπή αυτό που εξελίχθηκε, κατά τη διάρκεια, να μας δοθεί ένα φάουλ, μία κόκκινη που δεν δόθηκε. Ήταν πολύ επιθετική η ΑΕΚ στα μαρκαρίσματά της, και όταν δεν δίνονται αυτά τα φάουλ, την οδηγούν να πιέζει. Πρέπει να παρέμβει η ομοσπονδία και η Σούπερ Λιγκ. Αυτά είναι μια γενική κατάσταση, η ΑΕΚ είναι μια φανταστική ομάδα, έχει ένα σπουδαίο προπονητή.

Αλλά είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με όλη αυτή την πίεση δεν είναι εφικτό να παιχτεί ποδόσφαιρο. Τρεις βαθμοί συνεχίζουμε μπροστά».

Για την τρομερή ενέργεια του Κωνσταντέλια στη φάση του γκολ:

«Ξέρουμε την ποιότητά του, αλλά όλοι στην ομάδα έκαναν σήμερα σπουδαίο παιχνίδι. Προσπεράσαμε την αναστάτωση των διαιτητικών αποφάσεων. Ελπίζω να σταματήσουν αυτές οι αποφάσεις εναντίον μας».





















Δεν υπάρχουν σχόλια