GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σεισμός στην Τουρκία: Η Μαντόνα δημοσίευσε την εικόνα με τον Έλληνα της ΕΜΑΚ και έστειλε ηχηρό μήνυμα!

Την ψηφιακή επεξεργασμένη εικόνα, που δείχνει έναν άντρα της ΕΜΑΚ να αγκαλιάζει ένα παιδί από την Τουρκία, επέλεξε να δημοσιεύσει η βασίλισσ...


Την ψηφιακή επεξεργασμένη εικόνα, που δείχνει έναν άντρα της ΕΜΑΚ να αγκαλιάζει ένα παιδί από την Τουρκία, επέλεξε να δημοσιεύσει η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, στέλοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Οι εικόνες της βιβλικής καταστροφής σε Τουρκία και Συρία δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο!

Πώς να το κάνεις, όταν βλέπεις την τραγωδία, η οποία εκτυλίχθηκε σε Τουρκία και Συρία;

Μπορεί η μείωση της βλάβης να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά μας;

Οι σωστές πολιτικές μείωσης των επιπτώσεων, που συνοδεύουν πολλές φορές τις επιλογές μας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή...

Νεκροί, αγνοούμενοι, τραυματίες και οικογένειες, που έχασαν τα σπίτια τους.

Η Μαντόνα, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια σειρά από φωτογραφίες, που απεικονίζουν την καταστροφή, που έχουν υποστεί οι επαρχίες της Τουρκίας και η βόρεια Συρία, ενώ δείχνουν και τις προσπάθειες διάσωσης των επιζόντων.

Στην πρώτη εικόνα της ανάρτησής της, μάλιστα, επέλεξε να βάλει την εικόνα ενός Έλληνα διασώστη της ΕΜΑΚ, που κρατάει στην αγκαλιά του ένα τραυματισμένο παιδί.

Πρόκειται για μια εικόνα, που δημιουργήθηκε, μέσω της τεχνολογίας και πίσω από τη δημιουργία της βρίσκεται ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης.

«Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλοι μιλούν για την αγάπη.

Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική μας ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία, που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές στον τεράστιο σεισμό. 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Τόσο πολλοί έχουν χάσει εκεί σπίτια και δουλειές, για να μην μιλήσουμε για αγαπημένα πρόσωπα.

Ολόκληρες πόλεις έχουν εξαφανιστεί.

Είναι κάτι που σου ραγίζει την καρδιά», έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα της ανάρτησής της.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια