GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάτρα: Εστιάτορας σκότωσε γατάκι δύο μηνών – Η ποινή του στο δικαστήριο

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με ανασταλτικό χαρακτήρα καταδικάστηκε ο εστιάτορας από την πόλη της Πάτρας που δικάστηκε για την κακοποίηση κ...


Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με ανασταλτικό χαρακτήρα καταδικάστηκε ο εστιάτορας από την πόλη της Πάτρας που δικάστηκε για την κακοποίηση και τη θανάτωση μίας γάτας δύο μηνών.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest η δικηγόρος, Ελένη Αρβανίτη, που είχε αναλάβει την υπόθεση και που εκπροσωπεί τους φιλόζωους, «τον Αύγουστο του 2019 σε γνωστό κατάστημα εστίασης όπου γινόταν τραπέζι για μία βάπτιση, την ώρα που αποχωρούσαν οι τελευταίοι καλεσμένοι και η καταγγέλλουσα, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού χτύπησε επανειλημμένα με ένα σκουπόξυλο ένα γατάκι που ήταν περίπου δύο μηνών και το σκότωσε».

Μετά από αρκετές αναβολές, δικάστηκε χθες, με τον παλιό νόμο που δεν είχε χαρακτηρίσει αυτά τα αδικήματα ως κακουργήματα.

Μπορεί η μείωση της βλάβης να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά μας;

Οι σωστές πολιτικές μείωσης των επιπτώσεων, που συνοδεύουν πολλές φορές τις επιλογές μας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή...

  • Δικάστηκε μόνο για κακοποίηση και όχι θανάτωση

Ο ίδιος καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση ενός έτους.

Ο άνδρας καταδικάστηκε για την κακοποίηση του ζώου που δέχθηκε ομόφωνα το δικαστήριο και όχι για τη θανάτωση καθώς δεν υπήρχε φωτογραφία του νεκρού ζώου.

Η εισαγγελέας και μία εκ των πλημμελειοδικών, δέχθηκαν τη θανάτωση όμως τελικά το δικαστήριο διατήρησε αμφιβολίες ως προς αυτό.

Η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα γιατί είχε λευκό ποινικό μητρώο.


















Δεν υπάρχουν σχόλια