GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε 3-4 μέρες όλα άλλαξαν! "Σιντριβανάκι κ. πλατείας" Ξάνθης - "Μπήκανε¨ήδη και τα ... μισά πλακάκια! Άλλαξε το τοπίο!

  Σε χρόνο ρεκόρ για να προλάβουν και την έναρξη του Φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2023, με εντολή του Δήμαρχου Τσέπελη, όχι μόνο "γκ...

 

Σε χρόνο ρεκόρ για να προλάβουν και την έναρξη του Φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2023, με εντολή του Δήμαρχου Τσέπελη, όχι μόνο "γκρέμισαν" από την απαράδεκτη εκείνη μεταλλική συσκευή και όλη τη βάση το περιβόητο "σιντριβανάκι" του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη με εργολάβο τον Δημήτρη Μπένη, αλλά συνεργείο τσιμέντωσε ήδη την Πέμπτη απο το πρωϊ τον χώρο και τοποθέτησε μισά  νέα πλακάκια όπως ακριβώς γράφαμε αν και λόγω της παλαιότητας των προηγούμενων...αυτά είναι λίγο ... διαφορετικού χρώματος απο τα πλακάκια που είχε βάλει ο Μπένης και εμφανώς καλύτερης ποιότητας!!!

Μάλιστα το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμαρχος Τσέπελης μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και στον χώρο που μπαίνουν τα νέα πλακάκια, ικανοποιημένοι από την "ταχύτητα" των εργασιών διότι έτσι οι Ξανθιώτες θα βλέπουν πιο άνετα τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην εξέδρα που λόγω το παγετού, έκλεισε για να μπορούν πιο άνετα να κινηθούν οι καλλιτέχνες, αφού το κρύο είναι πολύ και...δεν αντέχεται διαφορετικά!


Δείτε αποκλειστικές φώτο από τα νέα πλακάκια που αναμένεται μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου να "αλλάξουν" ριζικά την εικόνα στο χώρο του παλιού σιντριβανιού αλλά και την πρώην καρναβαλική διακόσμηση που μπήκε στο κέντρο της πόλης πίσω από το σιντριβάνι του ιστορικού πλάτανου!


Στην επάνω φωτογραφία η "κλεισμένη" εξέδρα των εκδηλώσεων...όπου θα γίνουν οι συναυλίες και ο χώρος που ήδη έχει ανοίξει για να μπορεί ο κόσμος να βλέπει καλύτερα τις φετινές εκδηλώσει και δίνει άλλη διάσταση στον χώρο!! Πλήρης δηλαδή η δικαίωσή μας και αρκεί η παραπάνω φωτογραφία!

Σε "εκκρεμότητα" παραμένει μόνο η συναυλία του ραπ Fy την Παρασκευή 24/2 καθώς αναζητείται και λύση ...καλλιτεχνικής αντικατάστασης αλλά και η "χρηματική αποζημίωση" που θα ζητήσει ο μάνατζερ του καλλιτέχνη σε περίπτωση ματαίωσης της συναυλίας μετά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας και την επιστολή του "Ιταλού" που κυριολεκτικά τους έχει "πανικοβάλει", με τους στίχους που ίδιος έβαλε στην "καυτή" και ¨αποκαλυπτική" επιστολή του!


Δεν υπάρχουν σχόλια