GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Θύελλα αντιδράσεων για τη συναυλία της Ζευγαρά στο Καρναβάλι με αμοιβή 26 χιλιάδες ευρώ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα έγγραφο της “Διάυγειας” το οποίο αναφέρει ότι η τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά θα λάβ...


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα έγγραφο της “Διάυγειας” το οποίο αναφέρει ότι η τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά θα λάβει από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή/καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου Ξάνθης αποφάσισε για τη φετινή εκδήλωση με αφορμή το καρναβάλι, να τραγουδήσουν καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, της τραπ και ποπ μουσικής, με πρώτο όνομα τη Λένα Ζευγαρά.


Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια ή συνολικά σε δαπάνη που αφορά στον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ. Ερωτηθείς για την αμοιβή της τραγουδίστριας, ο Δήμαρχος Ξάνθης μιλώντας στο ΑNT1 δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ».

«Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία. Όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης», ανέφερε.

Η πολυσυζητημένη συναυλία με τη Λένα Ζευγαρά αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00, στην Πλατεία Δημοκρατίας, με ώρα έναρξης 19:00.


















Δεν υπάρχουν σχόλια