GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Ένα ωραίο τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας ζήσαμε από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023.


Ένα ωραίο τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας ζήσαμε από την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023.

Τέσσερις διοργανώσεις σε αντίστοιχα τέσσερις οικισμούς των Δήμων Νέστου και Αβδήρων.

Είμαστε περήφανοι για την ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα των τεσσάρων Πολιτιστικών Συλλόγων ήτοι : των Πηγών, της Νέας Καρυάς και του Χρυσοχωρίου του Δήμου Νέστου και της Νέας Κεσσάνης του Δήμου Αβδήρων.


Το τονίζουμε πολλές φορές, ότι θα πρέπει να βγαίνουν συχνότερα οι κινητές μονάδες αιμοδοσίες στην Ελληνική επικράτεια και επαρχία. Οι πολίτες θέλουν και επιθυμούν να αιμοδοτήσουν και να προσφέρουν, πρέπει να τους ενημερώνουμε διαρκώς αλλά και να τους δίνουμε τη δυνατότητα με την παρουσία μας στους οικείους χώρους τους όπως οι αίθουσες των συλλόγων τους, της εργασίας τους, της προσευχής τους και των διαφόρων δραστηριοτήτων τους.


Ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες συλλόγους για την άψογη και ζεστή φιλοξενία τους σε ένα κρύο τριήμερο από άποψη καιρικών συνθηκών, αλλά ζεστό και γεμάτο αγάπη από άποψη προσέλευσης, συμπεριφοράς, προσφοράς, ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους για την προσέλευσή τους, την θετική και ζεστή τους αύρα και για την αγάπη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο και στους συμπολίτες τους.


Ευχαριστούμε και αυτούς που προσήλθαν και προσπάθησαν να αιμοδοτήσουν και να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας , ασχέτως αν τελικά δεν το κατάφεραν. Δεν ξεχνάμε σε μια προηγούμενη εκδήλωσή μας, τα δάκρυα μια νεαρής αιμοδότριας που δεν μπόρεσε να αιμοδοτήσει και να προσφέρει… Εικόνες που μας γεμίζουν όλους μας, και μας κάνουν ακόμα καλύτερους ανθρώπους και ενεργούς πολίτες.


Ευχαριστούμε το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό των κινητών μονάδων αιμοδοσίας, τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» όσο και του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, για την υποστήριξή τους και την επαγγελματική και ανθρώπινη συμπεριφορά τους.


Ευχαριστούμε τους επιβλέποντες ιατρούς κα Μαρία Γκανίδου, διευθύντρια αιμοδοσίας του «Γεώργιος Παπανικολάου» και τη συνεργάτιδά της κα Βασιλική Μιχαήλ που υποστήριξαν τις αιμοδοσίες στο Δήμο Νέστου αλλά και τον εθελοντή αιμοδότη και ιατρό κ. Βασίλη Παπαδόπουλο για τη βοήθειά του στην αιμοδοσία της Νέας Κεσσάνης του Δήμου Αβδήρων.


Προσήλθαν εκατόν εξήντα ένας (161) εθελοντές. Αιμοδότησαν οι εκατόν πενήντα πέντε (155). Νέα μέλη και εθελοντές για τον σύλλογο της «Αγάπης» είκοσι πέντε (25).

  • Πηγές είκοσι τέσσερις (24)
  • Νέα Καρυά πενήντα εννεά (59)
  • Χρυσοχώρι σαράντα έξι (46)
  • Νέα Κεσσάνη είκοσι έξι (26)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

  • Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
  • Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια