GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Viral-Κρήτη: Σκύλος συγκινεί αρνούμενος να εγκαταλείψει τον νεκρό τετράποδο φίλο του

Ένας σκύλος συγκινεί αρνούμενος να εγκαταλείψει τον νεκρό τετράποδο φίλο του στη μέση του παράλληλου δρόμου της εθνικής κοντά στο ΙΚΑ στο ρε...


Ένας σκύλος συγκινεί αρνούμενος να εγκαταλείψει τον νεκρό τετράποδο φίλο του στη μέση του παράλληλου δρόμου της εθνικής κοντά στο ΙΚΑ στο ρεύμα προς Ηράκλειο από Μοίρες στην Κρήτη.

Ο μεγαλόσωμος σκύλος είναι δίπλα σε έναν άλλο σκύλο που έχει χάσει τη ζωή του, πιθανόν από κάποιο τροχαίο, και παραμένει στο σημείο φυλώντας τον.

Η βολεϊμπολίστρια Νίκη Μανωλάκη κατέγραψε τις συγκινητικές εικόνες σε βίντεο και το ανέβασε στο Facebook και ήδη έχει γίνει viral.

Αναλυτικά όσα έγραψε, παράλληλα, η Νίκη Μανωλάκη:

«Κινητοποιήθηκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα. Συνήθως είμαι εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω. 

Απ’ ό,τι είδα ένας νεαρός εθελοντής χάιδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι. Τον ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από τον δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. 

Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά. Μεγαλείο από τα ζώα…κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα και για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δυο έσερναν αλυσίδες…Αυτό ζω αυτή τη στιγμή».





Δεν υπάρχουν σχόλια