GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εξαιρετική η τουριστική κίνηση στην Ξάνθη

Το 90% άγγιξε η πληρότητα στα καταλύματα εντός και εκτός πόλης της Ξάνθης την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ενώ το ίδιο ανα...


Το 90% άγγιξε η πληρότητα στα καταλύματα εντός και εκτός πόλης της Ξάνθης την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί μέχρι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και ολοκληρώνεται η εορταστική περίοδος.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ξενώνων, ο τουρισμός ήταν κυρίως εγχώριος, γεγονός που θύμισε εποχές του 2019 αλλά και προ κρίσης, κάτι που συνετέλεσε και η περίοδος του κορονοϊού και οι απαγορεύσεις που είχαν τεθεί στις μετακινήσεις των ελλήνων τουριστών.

Σημαντική ήταν και η κίνηση σε καταστήματα εστίασης, καφέ και διασκέδασης, με τους ιδιοκτήτες αυτών των επιχειρήσεων να κάνουν λόγο για “τονωτική ένεση” ενόψει της οικονομικής κρίσης που βιώνει το επιχειρείν στην περιοχή.

Βεβαίως, υπήρξαν καταγγελίες και για υψηλές τιμές σε γεύματα και προσφερόμενα ποτά και άλλα, κάτι που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και να μην μετακιλυθεί ολόκληρο το κόστος της προηγούμενης καταστροφικής περιόδου του covid στον τελικό καταναλωτή.

Πολύ σύντομα όμως η Ξάνθη θα υποδεχθεί και πάλι τουρίστες, αυτή τη φορά για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, εφόσον δεν μεσολαβήσει κάτι που θα ανατρέψει την κινητικότητα των ελλήνων λάτρεων του εναλλακτικού τουρισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια