GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΟΚ στην Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά ο διευθυντής του ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος

Σοκ και θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του διευθυντή του ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένου ...


Σοκ και θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του διευθυντή του ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένου σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο δημοσιογράφος βρισκόταν στην Πάτρα και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο θάνατός του επήλθε εντελώς ξαφνικά και την ώρα που ήταν σε ξενοδοχείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή ως συνέπεια μιας ανακοπής καρδιάς, την οποία φέρεται πως υπέστη.

Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας.

Αμέσως μετά το καρδιακό επεισόδιο ο Παναγιώτης Τζένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν. Ήδη δε σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και έχουν ένα γιο 14 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια