GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΕΦΡΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ «ΚΑΔΟ» ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΛΙΟΥ» ΠΟΥ... «ΕΚΛΕΨΑΝ»!

Ένα καθαρό μπράβο από τον διαχειριστή της στήλης «Στραβά κι Ανάποδα» Τάσο Τεφρωνίδη για τον πολύ εξυπηρετικό Ηλία Γκίκα, συνδικαλιστή και πρ...

Ένα καθαρό μπράβο από τον διαχειριστή της στήλης «Στραβά κι Ανάποδα» Τάσο Τεφρωνίδη για τον πολύ εξυπηρετικό Ηλία Γκίκα, συνδικαλιστή και προϊστάμενο της Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης στην καθαριότητα γιατί εκτός των άλλων, θα πάει νέο κάδο στη θέση του... παλιού κάδου που έκλεψαν στο παρατηρητήριο του Σαμακώβ:

Χαρακτηριστική και η ανάρτησή του:

«Τάσος Τεφρωνίδης: Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και η περιοχή του παρατηρητηρίου του Σαμακόβ καθαρίστηκε μετά την ανάρτηση του βίντεου από ξένους επισκέπτες του χώρου. Εδώ θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην αμεσότητα του Ηλία Γκίκα προϊσταμένου καθαριότητας που μαζί με εργαζόμενους του δήμου καθαρίσαν τον χώρο σήμερα το πρωί χρονιάρα μέρα. Σαφώς οι άνθρωποι έκαναν την δουλειά τους, αλλά και εμείς αντί να κάνουμε γενική και αόριστη αυτοκριτική καλό θα είναι να βοηθάμε αυτούς τους ανθρώπους η τουλάχιστον να τους ενημερώνουμε για τα κακώς κείμενα... Ένα άλλο που μου επισήμαναν οι επισκέπτες είναι ότι δεν υπάρχει κάδος στο χώρο , όσο για την δορυφορική κεραία δεν νομίζω ότι είναι πλέον σε χρήση και αν δεν είναι να απομακρυνθεί και να καλλωπιστεί το κτίσμα – υδραγωγείο».

Lefteris Laskaridis: Τάσος Τεφρωνίδης και καδοι να υπήρχαν δεν υπάρχει σωτηρία στην πόλη αυτή.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Ηλιας Γκικας: Τάσος Τεφρωνίδης Φίλε μου Τάσο την Δευτέρα τό πρωι θά είναι εκεί τόν αλο τόν έκλεψαν.

Χρηστος Παπαχρονης: Κάδο μικρό κάπου εκεί, γιατί εκεί πάνε και παρέες παιδιών».


Δεν υπάρχουν σχόλια