GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πόσο ακόμα θα… “ελέγχονται” οι έκνομες ενέργειες του Οντέρ απο την Αποκεντρωμένη;

Εντολή για έλεγχο πιθανών έκνομων ενεργειών απο πλευράς του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, είχε δώσει στα τέλη Δεκεμβρίου ο Υπουργός των Εσωτ...


Εντολή για έλεγχο πιθανών έκνομων ενεργειών απο πλευράς του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, είχε δώσει στα τέλη Δεκεμβρίου ο Υπουργός των Εσωτερικών κος Μάκης Βορίδης, στον Διοικητή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης

Ο Διοικητής Αποκεντρωμένης Ιωάννης Σάββας

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάτι σε σχέση με αυτή την κυβερνητική εντολή, όταν μάλιστα οι έκνομες ενέργειες συνεχίζονται – έστω και στο παρασκήνιο – απο τον τουρκοσυνείδητο Δήμαρχο του ιστορικού Δήμου της Ροδόπης.

Ολόκληρη η κοινή γνώμη του Ιάσμου, έχει γυρίσει κυριολεκτικά την πλάτη στον έκνομο δήμαρχο, αναμένοντας την παύση του απο τα καθήκοντά του, τα οποία ασκεί στο όριο της κατάχρησης εξουσίας εναντίον υπαλλήλων και δημοτικών συμβούλων, αλλά και απλών δημοτών.

Στην αναμονή όμως αυτή, δεν απαντά με ενέργειες το Υπουργείο Εσωτερικών, αν και θα έπρεπε ήδη να έχει τεθεί σε αργία ο κ. Οντέρ Μουμιν και να αντικατασταθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα απο τον Κώδικα Δήμων.

Στην Τουρκία

Προφανώς όμως, τα μέτωπα για τον “εκτός ορίων” Δήμαρχο Ιάσμου, δεν είναι μόνο εντός Ελλάδας αλλά και εκτός, με αυτό της Τουρκίας που φαίνεται να μην τον θέλει πια στα “πόδια” της, δεδομένου ότι οι κινήσεις που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα και κυρίως στους κόλπους των παραγόντων της μουσουλμανικής μειονότητητας της Θράκης, τον έφερε προ των πυλών του εκτοπισμού του απο κάθε καθοριστικό και ρυθμιστικό όργανο της μειονότητας.

Πριν ελάχιστες μέρες, ο κ. Οντέρ μετέβη στην Τουρκία, όπου είχε συναντήσεις με κατώτερα κυβερνητικά στελέχη της γείτονος χώρας, δεν κατάφερε όμως να δει εκείνους τους ανθρώπους που θα του εξασφάλιζαν μία ομαλή επανένταξη στα παραγοντικά της μειονότητας στη Θράκη, κάτι που του έχει δημιουργήσει τεράστιο αδιέξοδο προσωπικά και πολιτικά.

Αργοπορία…

Γιατί λοιπόν, αφού και η Τουρκία δεν επιθυμεί να έχει σχέσεις με τον “εκπτωτο” δήμαρχο Ιάσμου, η Ελλάδα δια των συντεταγμένων οργάνων της και με δεδομένα όλα όσα έκνομα διενήργησε στην άσκηση των καθηκόντων του, δεν τον θέτει σε αργία, αποβάλλοντάς τον απο το Δήμο, προκειμένου το αυτοδιοικητικό όργανο εκεί να πορευτεί χωρίς τις απειλές του, τις ύβρεις, τους εκβιασμούς και την ανθελληνική του προπαγάνδα;

-Τι είναι αυτό που περιμένει το Υπουργείο Εσωτερικών και δεν προβαίνει άμεσα σε απομάκρυνση;

-Ήταν ή δεν ήταν έκνομες οι ενέργειές του;

-Άσκησε κατά παράβαση καθήκοντος εξωτερική πολιτική σε βάρος της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας τουρκικές πολιτικές για την απομάκρυνση στελεχών της αυτοδιοίκησης απο το Δήμο Ιάσμου χαρακτηρίζοντάς τους ως “τρομοκράτες Γκιουλενιστές”;

-Εχει ή δεν έχει στοχοποιήσει τον Έλληνα  δημοσιογράφο Νίκο Αρβανίτη, απειλώντας αυτός και άλλοι που συντάσσονται μαζί του, ακόμα και τη σωματική του ακεραιότητα;

Αναμένουμε απαντήσεις απο τον αρμόδιο Υπουργό!

Με υποτιμητικά σχόλια, ακόμα και οι Τούρκοι αναφέρονται στον Οντέρ Μουμίν!!!

Οι συναντήσεις του Δημάρχου Ιάσμου, με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου και των Δημοτών του, στην Τουρκία!

Δεν υπάρχουν σχόλια