GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο επίκεντρο η Θράκη: Μητσοτάκης στον Εβρο – Ανδρουλάκης στην Ξάνθη!

Στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων φαίνεται ότι μπαίνει δυναμικά η Θράκη, με δύο πολιτικούς αρχηγούς να θέτουν υποψηφιότητα σε Αλεξανδρού...


Στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων φαίνεται ότι μπαίνει δυναμικά η Θράκη, με δύο πολιτικούς αρχηγούς να θέτουν υποψηφιότητα σε Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη.

Μετά τον κ. Ανδρουλάκη, που πρώτο αποκάλυψε το Θρακικό Πρακτορείο ότι ενδιαφέρεται και επιλέγει την Ξάνθη ως μία απο τις τρεις έδρες που δικαιούται ως Πρόεδρος Κόμματος να πολιτευτεί, ήρθε σήμερα η επίσημη ανακοίνωση του ίδιου του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, που επιλέγει τον Εβρο, ως μία απο τις επίσης τρείς περιφέρειες που μπορεί να θέσει υποψηφιότητα.

Αυτό καταδεικνύει ξεκάθαρα ότι η Θράκη θα είναι το γεωπολιτικό εκείνο χωρικό σημείο, όπου θα εξελιχθούν πολλά σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο, με την Αμερική να εμπλέκεται άμεσα και να δηλώνει “εγγυήτρια δύναμη της ομαλής εκλογικής εξέλιξης στη χώρα…”, όπως αποκαλύπτει η σημερινή εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαία επιλογή του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης απο τις ΗΠΑ, όπως και η επιλογή της κυβέρνησης να μην ιδιωτικοποιήσει το  μεγαλύτερο Λιμάνι της Θράκης.

  • Η δημιουργία ΑΟΖ, είναι προ των πυλών!

Δεν υπάρχουν σχόλια