GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας

Την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο συμμετοχή της σε απογευματινή εκδήλωση...


Την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, στο πλαίσιο συμμετοχή της σε απογευματινή εκδήλωση που διοργανώνεται στην Κομοτηνή.

Η κα. Γκάγκα στις 11 περίπου το πρωί θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον διοικητή, Ευάγγελο Ρούφο, πάνω σε θέματα που απασχολούν το νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ λίγο αργότερα θα έχει συνάντηση και με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός, θα παραβρεθεί στις 12 το μεσημέρι στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργανώνει κάθε χρόνο η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ στις 8 το βράδυ είναι ομιλήτρια στην Β΄ ενότητα της εσπερίδας που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής «ΡΟΔΟΠΗ» με κεντρικό θέμα: «Υγεία και παγκόσμιες Προκλήσεις» -Πως επιδρούν τα μείζονα παγκόσμια ζητήματα στο Αγαθό της Υγείας και Πως αυτό διασφαλίζεται.

Η εσπερίδα συνδιοργανώνεται από τον Όμιλο Συνεύρεσης Ιδεών ΕΑΝΟΣ στην Λέσχη Κομοτηναίων.

  • EΡΤ Ορεστιάδας
  • Σύνταξη Μαρία Μανάκα


Δεν υπάρχουν σχόλια