GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Kομοτηνή: Διαμαρτυρήθηκαν για το νομοσχέδιο για την Υγεία.

  Την απόσυρση του νομοσχεδίου για την δευτεροβάθμια περίθαλψη ζήτησαν με διαμαρτυρία  οι υγειονομικοί  έξω από το  Νοσοκομείο Κομοτηνής , έ...

 


Την απόσυρση του νομοσχεδίου για την δευτεροβάθμια περίθαλψη ζήτησαν με διαμαρτυρία  οι υγειονομικοί  έξω από το  Νοσοκομείο Κομοτηνής , ένα νομοσχέδιο που όπως αναφέρουν έχει ισοπεδώσει ότι έχει απομείνει από τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού συστήματος υγείας.

“Την διάλυση του ΕΣΥ, θα την πληρώσεις εσύ” 

Οπως δήλωσαν οι υγειονομικοί , το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αποτελεί την ταφόπλακα του εθνικού συστήματος υγείας και δίνει την χαριστική βολή σε ένα εθνικό σύστημα υγείας του οποίου το 1983 , η θεμελιώδης βάση του ήταν η πλήρης και αποκλειστική εργασία των ιατρών των νοσοκομείων στο σύστημα αυτό , κάτι το οποίο σήμερα αποδομείται και εδραιώνεται η μερική απασχόληση.

Συνεχίζοντας , αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ανοίγει διάπλατα τις κερκόπορτες στα ιδιωτικά συμφέροντα που εξυπηρετεί η κυβέρνηση , θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα.

Το νομοσχέδιο μας γυρνά πίσω στο 1983 όταν για να βρεις την υγεία σου στα δημόσια νοσοκομεία έπρεπε να είχες μέσον είτε πολιτευτές, είτε δημάρχους , είτε να πουλήσεις την περιουσία σου.

Την συμπαράστασή τους έδειξαν με την παρουσία τους στην διαμαρτυρία, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου, από το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ , και από την Λαική Συσπείρωση Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια