GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι αστυνομικοί της Ορεστιάδας έθεσαν τα προβλήματά τους στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

  Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022  πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστ...

 


Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 
πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκούμα, παρουσία και του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγορίου Γερακαράκου. Την Ένωση Ορεστιάδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Ακίδης, ο οποίος έθεσε όλα τα βασικά προβλήματα και αιτήματα που απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

  • Συγκεκριμένα:

Ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, ανάλογη με τον αριθμό των Υπηρεσιών και του φόρτου εργασίας, ένεκα του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος.

Ενίσχυση με ειδικού τύπου υπηρεσιακά οχήματα.

Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων των Υπηρεσιών.

Αποπεράτωση του σκοπευτηρίου και ενεργειακή αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, ενώ τέθηκε και το θέμα της άμεσης επισκευής του εξομοιωτή που διαθέτει η σχολή.

Επίσης ζητήθηκε να γίνονται αποσπάσεις και μεταθέσεις στο ανωτέρω Τ.Δ.Α. απ’ όλη την Επικράτεια και όχι μόνο από την πολύπαθη Δ.Α. Ορεστιάδας.

Τέλος συζητήθηκε το πολύ μεγάλο ζήτημα των αποσπάσεων και μετακινήσεων σε όλη την περιφέρεια και ζητήθηκε να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα τα κοινωνικά κριτήρια και να λαμβάνονται υπόψη πάντα οι πραγματικές ανάγκες της κάθε Υπηρεσίας, ενώ αναφέρθηκε ο λόγος εξαίρεσης της Διεύθυνσής μας από αυτές για λόγους ισότητας.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό, εγκάρδιο και συναδελφικό, και ο κ. Αρχηγός υποσχέθηκε να εξετάσει τα ζητήματα και να δοθούν άμεσες λύσεις, με τις οποίες θα βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες αστυνόμευσης και ασφάλειας όλης της τοπικής κοινωνίας που καλύπτει η Δ.Α. Ορεστιάδας, καθώς και να καλυτερεύσουν οι εργασιακές συνθήκες των συναδέλφων που υπηρετούν στην ακριτική μας Διεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια