GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τελικά ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Ξάνθη;

  Σημαίνουν κάτι τα αποτελέσματα των εκλογών των δασκάλων για τον Σ. Μελισσόπουλο!!!

 


Σημαίνουν κάτι τα αποτελέσματα των εκλογών των δασκάλων για τον Σ. Μελισσόπουλο!!!

Σύμφωνα με την ΔΑΚΕ Ξάνθης, οι έδρες στον Σύλλογο των Δασκάλων μοιράζονται μετά την εκλογική διαδικασία, σε 3 στην ΔΑΚΕ και από 1 στα άλλα διδασκαλικά σχήματα – ΚΟΜΜΑΤΑ.

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά και σύμφωνα πάντοτε με την λογική ότι οι δάσκαλοι είναι κομμάτι της κοινωνίας και αν αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα τα «απλώσεις» στην κοινωνία της Ξάνθης, βλέπεις ότι η ΔΑΚΕ, ΝΔ απέχει «παρασάγγας» από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις οι οποίες μοιράστηκαν από 1 έδρα.

Αν πάλι δει κανείς με αυτό το πρίσμα τα αποτελέσματα των δασκάλων, θα δει ότι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη θα πρέπει να παλέψουν για την έδρα που έχουν.

Άρα, ο Μπαράν Μπουρχάν, που λογικά θα είναι υποψήφιος,  θα πρέπει να γίνει αγώνας από τους υπόλοιπους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αν δεν ανατραπούν οι μέχρι στιγμής υποψηφιότητες, για να εκτοπιστεί από τον Αντωνιάδη, Βουρβουκέλη ή Φ. Καραλίδη.

Και αν όλο αυτό το προσαρμόσουμε στα αυτοδιοικητικά του δήμου της Ξάνθης, μάλλον αυτό το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας των δασκάλων, δεν ευνοεί το ΠΑΣΟΚ καθόλου, παρά την δυναμική, την όποια δυναμική.

Και μάλιστα το θέμα της «επισύνδεσης» και το υπέρμετρο «ανέβασμα» από τον Ανδρουλάκη,  μάλλον έκανε μεγαλύτερη ζημιά από το αναμενόμενο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο όπως είναι λογικό, θα έχει αντίκτυπο στις Εθνικές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με λίγα λόγια ο Σ. Μελισσόπουλος έμεινε στον «άσσο» και δεν καρπώθηκε κάτι επιπλέον από την υποτιθέμενη δυναμική του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη που στάθηκε η αφορμή να αυξηθούν τουλάχιστον στο θέμα των υποψηφιοτήτων οι βουλευτικές αιτήσεις.

Με λίγα λόγια, οι δάσκαλοι συνάδελφοι του Σ. Μελισσόπουλου,  από το ΠΑΣΟΚ, μάλλον σφύριξαν αδιάφορα ως προς την υποψηφιότητα του για το δημαρχιακό θώκο, στην λογική βέβαια οτι αυτή η διαδικασία συνδυαστεί με τον Σ. Μελισσόπουλο που δηλώνει ΠΑΣΟΚ και είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Δεν υπάρχει πληροφόρηση αν ο Σ. Μελισσόπουλος, όντας δάσκαλος, δεν πίεσε τους συναδέλφους του από το ΠΑΣΟΚ, για να δώσουν μία εικόνα δυναμικής που θα μπορούσε να του δώσει το έναυσμα να μιλήσει στο κεντροαριστερό ακροατήριο του και δει των συναδέλφων του δασκάλων.

ΤΕΛΙΚΑ «ΜΟΥΦΑ» Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!!

Στο ρεζουμέ της ιστορίας,  το ΠΑΣΟΚ πρέπει να παλέψει για να κρατήσει την έδρα του στην Ξάνθη και ο Σ. Μελισσόπουλος πρέπει να αγωνισθεί μέχρις «εσχάτων» για να δει την πόρτα του δημαρχείου.

Θα καταφέρει το ΠΑΣΟΚ να κάνει την έκπληξη μιας και το Προξενείο και ο ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης στην κυριολεξία θα ρίξουν «πειθώ» και χρήμα για να καθαρίσουν τον εν δυνάμει κίνδυνο που ακούει στο όνομα ΠΑΣΟΚ Ξάνθης;

Τέλος μιας και η κουβέντα έφτασε εκεί, τι θα κάνει ο Χατζηθεοδώρου αν έρθει διαφορετική εντολή από τα κέντρα εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ;

Θα μείνει με τον Σάββα Μελισσόπουλο;

  • Διότι καλή είναι η θεωρεία αλλά όταν το μαχαίρι φτάνει στο κόκκαλο, πολλά «μυαλά» αλλάζουν.
  • Στην πολιτική, ποτέ μη λες , ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια