GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δήμαρχος-Ίασμος Ροδόπης: «Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης-Θα καταθέσω στοιχεία»!

Ο δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης «δείχνει» τον Ευριπίδη Στυλιανίδη της ΝΔ ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης!


Ο δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης «δείχνει» τον Ευριπίδη Στυλιανίδη της ΝΔ ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης!

Η υπόθεση του Οντέρ Μουμίν, του δημάρχου που ισχυρίζεται ότι στην Ροδόπη υπάρχουν εκλεγμένοι αξιωματούχοι και υπάλληλοι του δήμου που είναι είτε γκιουλενιστές είτε μέλη… άλλης εγκληματικής οργάνωσης, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα.

Μετά και τις ανακοινώσεις από το υπουργείο Εσωτερικών πως θα πραγματοποιηθεί έρευνα για το αν ο εκλεγμένος δήμαρχος έχει προβεί σε παράνομες πράξεις, ο κ. Μουμίν επέμεινε στις απόψεις του και μίλησε για την οργάνωση του Γκιουλέν, την οποία η Τουρκία αποκαλεί τρομοκρατική, αλλά όχι και η Ελλάδα, ενώ κάνει λόγο και για μια εγχώρια εγκληματική οργάνωση, με την ονομασία «ΕΥΡ-ΑΚΗ».

Σε παρέμβασή του, μάλιστα, στον Ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο Οντέρ Μουμίν πήγε ένα βήμα παραπέρα, ισχυριζόμενος ότι ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, είναι ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης.

«Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης – αυτή είναι η εκτίμησή μου – και θα καταθέσω στοιχεία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι είναι ο επικεφαλής της εγχώριας εγκληματικής οργάνωσης», είπε χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση

Ο δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης, Οντέρ Μουμίν, με απόφασή του, απέλυσε, μέσω ανάρτησης στο Facebook, εργαζόμενους με την αιτιολογία πως είναι «γκιουλενιστές», καλώντας και τους υπόλοιπους στον δήμο του να παραιτηθούν.

«Ο Δήμαρχος Ιάσμου ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών:

Καλεί άμεσα σε παραίτηση όλους τους υπηρεσιακούς και αιρετούς του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι εμπλέκονται ή συσχετίζονται με την Παγκόσμια Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ και την εγχώρια Εγκληματική Οργάνωση ΕΥΡ-ΑΚΗ».

Η απόφασή του έχει ξεσηκώσει σάλο. Ο ίδιος, μάλιστα, με ένα έγγραφο έδωσε έγκριση στον εαυτό του να κατέβει στην Αθήνα!

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Την έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου κ. Οντέρ Μουμίν στην Αθήνα από 23-12-2022 έως 1-1-2023 (επιστροφή) για λόγους εθνικής ασφάλειας και δημοσίου συμφέροντος καθ΄ υπέρβαση του νόμιμου ποσού».

Οι λόγοι ασφαλείας είναι -κατά τον δήμαρχο- η οργάνωση FETÖ, την οποία «χρεώνει» ο Ερντογάν στον Γκιουλέν και για την οποία κατηγορεί αβάσιμα και με fake news τη χώρα μας πως την υποστηρίζει.

Η κίνηση του δημάρχου, ούτε λίγο, ούτε πολύ, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της Τουρκίας, όπως αυτοί αποτυπώνονται στο πρακτορείο Anadolu:

«Η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες, όπου κατέφυγαν μέλη της FETÖ.

Η Ελλάδα έγινε ένα από τα πρώτα σημεία διαφυγής για τα μέλη της FETÖ που εγκατέλειψαν την Τουρκία, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου της Τρομοκρατικής Οργάνωσης Φετουλάχ (FETÖ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια