GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σειρά εκδηλώσεων από το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, 3 Δεκεμβρίου, έχει οργανώσει μία σειρά εκδηλώσεων :


Το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ξάνθης στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, 3 Δεκεμβρίου, έχει οργανώσει μία σειρά εκδηλώσεων :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022:

Πόλη προσβάσιμη σε όλους

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με το Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την Δομή Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας του ΔΠΘ συνδιοργανώνουν ένα βιωματικό περίπατο με οδηγούς άτομα με αναπηρία. Επίσης, στη δράση αυτή θα συμμετέχουν και μαθητές του 4ου Γυμνασίου.

Ώρα έναρξης 11:οο πμ

Η προσπάθεια αυτή, έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας σχετικά με το κοινωνικό αποτύπωμα τον πράξεων τους όπως: παρκάρισμα σε ράμπες, κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από τραπεζοκαθίσματα κ.α., αλλά και να αναδείξει βασικά ζητήματα προσβασιμότητας τα οποία ο Δήμος θα πρέπει να επιλύσει ώστε όλοι να έχουμε τις ίδιες και ίσες ευκαιρίες στην ελεύθερη μετακίνηση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022:

  • Αρτοκλασία στην εκκλησία Της Του Θεού Σοφίας.
  • Ώρα 10:30πμ

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022:

Στις 11:00 πμ μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης «Εν δυνάμει», το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με τίτλο «Γουτού Γουπατού».

Απογευματινή παράσταση για το κοινό στις 19:30 μμ

  Δωρεάν για όλους

3. Έκθεση ζωγραφικής από μέλη του Σωματείου ΑμεΑ και μαθητές της Ειδικής Αγωγής στο φουαγιέ του κλειστού Δημοτικού Αμφιθεάτρου.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022:

  • Στις 11:30 πμ μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παρακολουθήσουν τη Θεατρική παράσταση από την ομάδα «Εν δυνάμει» το έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη με τίτλο «Γουτού Γουπατού».
  • Έκθεση ζωγραφικής από μέλη του Σωματείου ΑμεΑ και μαθητές της Ειδικής Αγωγής στο φουαγιέ του κλειστού Δημοτικού Αμφιθεάτρου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022:

Έκθεση ζωγραφικής από μέλη του Σωματείου ΑμεΑ και μαθητές της Ειδικής Αγωγής στο φουαγιέ του κλειστού Δημοτικού Αμφιθεάτρου.

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια