GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Baba Vanga: Οι πέντε τρομακτικές προφητείες του τυφλού μέντιουμ για το 2023!

Η τυφλή μέντιουμ Baba Vanga, γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» έχει προβλέψει μεγάλα, κοσμοϊστορικά γεγονότα στο παρελθόν.


Η τυφλή μέντιουμ Baba Vanga, γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» έχει προβλέψει μεγάλα, κοσμοϊστορικά γεγονότα στο παρελθόν.

Για το 2023, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο πλανήτης σε λίγες ημέρες, έχει προχωρήσει πέντε τρομακτικές προφητείες!

Η Baba Vanga πέθανε πριν από 25 χρόνια σε ηλικία 84 ετών, ήταν τυφλή και χαρισματικές ικανότητες να προβλέπει τρομακτικά γεγονότα στο παρελθόν, όπως την καταστροφή του Τσερνόμπιλ, την επίθεση στους δίδυμους πύργους στις ΗΠΑ και τη ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.


Στο 2023 έχει προβλέψει καταστροφικές ηλιακές καταιγίδες, μετατόπιση της τροχιάς της Γης, πυρηνική έκρηξη και δοκιμές βιοόπλων σε ανθρώπους, μεταξύ των πιο τρομακτικών οραμάτων της.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της μια «μεγάλη χώρα» θα πραγματοποιήσει μελέτες βιοόπλων σε ανθρώπους, οι οποίες θα οδηγούσαν στο θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

Η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Βιολογικά Όπλα πάντως, απαγορεύει τη διεξαγωγή τέτοιου είδους πειραμάτων.

Για το 2023 η Baba Vanga έχει προειδοποιήσει για πιθανή έκρηξη πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής.

Οι παγκόσμιοι ηγέτες ανησυχούν για μια πυρηνική καταστροφή στην Ουκρανία.

Μόλις πριν από μικρό χρονικό διάστημα ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν την περιοχή γύρω από τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Παράλληλα η Baba Vanga έχει προβλέψει πως στο 2023 η Γη θα βιώσει μια αλλαγή στην τροχιά της, δίχως παραπάνω λεπτομέρειες.

Η Γη κάθε χρόνο διανύσει 584 εκατομμύρια μίλια γύρω από τον ήλιο, αλλά η τροχιά της μπορεί να επηρεαστεί ελαφρώς λόγω των βαρυτικών δυνάμεων άλλων πλανητών.


Στις προβλέψεις της για το 2023 υπάρχει μια πρωτοφανής ηλιακή καταιγίδα που θα μπορούσε να προκαλέσουν μαζικές διακοπές ρεύματος και τεράστια προβλήματα.

Η Baba Vanga που έχασε την όρασή της από 12 ετών, έχει προβλέψει πως στο 2023 οι κυβερνήσεις θα απαγορέψουν τις φυσικές γεννήσεις ανθρώπων, πιέζοντας για την αναπαραγωγή της ανθρώπινης ζωής σε εργαστήρια!

Σχετικά με το κλίμα προέβλεψε πως στο νέο έτος οι μεγάλες πόλεις θα αρχίσουν να βυθίζονται λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια