GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΘΑ «ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ» ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2022 ΣΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ

Αναθέσεις στις… αναθέσεις και χιλιάδες ευρώ φαίνεται ότι θα στοιχίσουν στους Ξανθιώτες εν καιρώ κρίσης που δεν έχει ο κόσμος να «πληρώσει» τ...


Αναθέσεις στις… αναθέσεις και χιλιάδες ευρώ φαίνεται ότι θα στοιχίσουν στους Ξανθιώτες εν καιρώ κρίσης που δεν έχει ο κόσμος να «πληρώσει» το ρεύμα ή ψάχνει τα… καλάθια της νοικοκυράς, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  που διοργανώνουν Ηλίας Ασκαρίδης (Πρόεδρος) και Φένια Τσαγκάλα  των 92 ψήφων (Αντιπρόεδρος και ειδικής σύμβουλος στο Δροσερό), αφού από από τα ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας κα αφορούν ήχο, φωτισμό, σικιούριτι καλλιτέχνες… φωτογραφίσεις (3.500 ευρώ παρακαλώ), διακοσμήσεις κλπ αγγίζει το ποσόν τις 50.000 ευρώ! Για να μην το ξεπεράσει τελικά!

Χρήμα με το τσουβάλι κι ακόμη οι γιορτές δεν άρχισαν! Μέχρι τέλος της χρονιάς…

Περιμένουμε να δούμε λοιπόν το τελικά αποτέλεσμα!

Με ανύπαρκτη δυστυχώς και την αντιπολίτευση στο Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, όπου δεν υπάρχει μάλιστα από τον Οκτώβριο 2021, ούτε καν… μείζονα αντιπολίτευση!!

(σ.σ. Και για να λέμε και όλη την αλήθεια. Την Φένια των 92 ψήφων, ποιος την έβγαλε… αντιπρόεδρο στο κέντρο του Πολιτισμού και προέκυψε το 19-19; Μήπως η ψήφος του Τάσου Θεοδωρίδη αλλά η αποχή από την ψηφοφορία του Θωμά Ηλιάδη; Μήπως;). 

Δεν υπάρχουν σχόλια