GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρωτοβουλία XANTHIFANS για το μέλλον του ΑΟΞ

  ΣΕ ήρεμη ατμόσφαιρα και χωρίς αντεγκλήσεις, με την παρουσία μάλιστα και του Δήμαρχου Τσέπελη (μαζί με τον Φανουράκη που ήταν ουσιαστικά ο ...

 


ΣΕ ήρεμη ατμόσφαιρα και χωρίς αντεγκλήσεις, με την παρουσία μάλιστα και του Δήμαρχου Τσέπελη (μαζί με τον Φανουράκη που ήταν ουσιαστικά ο ...κεντρικός ομιλητής), αλλά και την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, παρουσία περίπου 200 φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης η συγκέντρωση των Xanthi Fans για την σωτηρία και πορεία του ιστορικού ΑΟΞ.

Στην ουσία δεν βγήκε κάτι καινούργιο εκτός από επαναλήψεις των ίδιων πραγμάτων, ενώ και η όλη κατάσταση που επικρατούσε στο δημοτικό αμφιθέατρο, δεν αντλούσε κάποιο αισιόδοξο αποτέλεσμα. 

Ο δικηγόρος Κώστας Ψωμάς που υποστηρίζει την μια πλευρά (των XanthiFans)μ υποστήριξε ότι το σχέδιο είναι να αποδεχτούν τα χρέη (ένα ποσό που κοστολογείται γύρω στις 200-250.000 ευρώ) για να μπορέσει να "αναγεννηθεί" από τις "στάχτες" ο νέος ΑΟΞ, ενώ κατηγόρησε την πλευρά του Μπάμπη     Χατζημεστή υποστηρίζοντας ότι "η μετατροπή του Ορφέα Ξάνθης, σε Γυμναστικό Σύλλογο ΞΑΝΘΗ που θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική, περιπλέκει τα πράγματα..." 

Το θετικό της συνάντησης το ήρεμο κλίμα καθώς δεν υπάρχουν αντιπαλότητες, αλλά το αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ!!!

Αν δεν βρεθεί ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ σε στυλ Πανόπουλου, τα πολλά τα λόγια είναι φτώχεια!

  • ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ.... ΠΑΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ  ΚΑΙ "ΜΑΧΗΤΗ"-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ....ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

Στην συγκέντρωση μίλησε ο αντ' αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μανώλης Φανουράκης για τις κερκίδες του γηπέδου του ΑΟΞ, "ομολογώντας" ότι είναι.... παλιές και παράνομε, καθώς δεν υπάρχει στατικότητα και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των φιλάθλων αν γεμίσουν από κόσμο, όπως παράνομα και χωρίς άδεια λειτουργίας είναι και όλα τα καταστήματα κάτω απο αυτές. Οι σύλλογοι ναι μεν λειτουργούν, αλλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος!!! 

Μεταξύ των παραγόντων και φιλάθλων που παραβρέθηκαν στην αίθουσα πλην του Δημάρχου Ξάνθης και του Αντιδήμαρχου Μανώλη Φανουράκη, ήταν η γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά, το μέλος της Διοίκησης του ΑΟΞ Ανδρέας Γκλαβίνης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους Σάββας Μελισσόπουλος, ο αθλητικογράφος Γιάννης Τσιλιγγιρίδης, ο αθλητικογράφος και μέλος των  XanthiFans Δημήτρης Αντωνιάδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ.Μπόσβελης, ο Τριιάντης του ΑΟΞ, ο μηχανικός Παράσχος Ευστρατίου, ο Γιάννης Ιερόπουλος, ο νέος ηγέτης της "ΑΓΑΠΗΣ" Δημοσθένης Γεωργιάδης συνοδευόμενος από τον.....Παπαχρόνη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης, ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Θαλασσιάς Τάσος Ζερενίδης, ο Μιχάλης Ρεκάρης με την αδελφή του, πολλοί παλαίμαχοι και άλλοι. 

Απουσίαζαν οι κατά καιρούς....υποψήφιοι χρηματοδότες και μελλοντικοί "Πρόεδροι" της ομάδος, γενικό συμπέρασμα; Το.... ΤΙΠΟΤΑ! 









Δεν υπάρχουν σχόλια