GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΕ «ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙ» ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ τον Εχίνο ο Τούρκος Πρόξενος, εκεί «έβλεπε» το Μπεσίκτας-Γαλατά Σεραϊ!

Φωτογραφίες ντοκουμέντο, άφαντος και ανύπαρκτος ο νέος διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Κωνσταντίνος Πυργάκης, «αλωνίζει» αδίστακ...

Φωτογραφίες ντοκουμέντο, άφαντος και ανύπαρκτος ο νέος διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Κωνσταντίνος Πυργάκης, «αλωνίζει» αδίστακτα η προπαγάνδα στα Ελληνικά Πομακοχώρια και ο Τούρκος Πρόξενος.

ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΩΣΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ... ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΡΙΤΒΑΝ

Προπαγανδιστική φιέστα με «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, Δήμαρχο Ντελή Ριτβάν και... κασκόλ των τουρκικών ομάδων σε καφενείο του χωριού!

Και βέβαια ένας Πρόξενος έχει το δικαίωμα να πάει όπου θέλει και να καθίσει σε ένα καφενείο με όποιους θέλει... Όχι όμως να ασκεί προπαγάνδα υπέρ ενός άλλου κράτους, σε βάρος των κατοίκων του κράτους που τον φιλοξενεί, με τέτοια θρασύτητα «αλωνίζοντας» σε μια ορεινή ελληνική περιοχή.

Και ειδικά αν στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου που επιχειρεί με κάθε μέσον (σ.σ. Και άφθονο χρήμα...) να «αλώσει» την ελληνικότητα της Ορεινής Περιοχής και συγκεκριμένα τα Ελληνικά Πομακοχώρια όπως τα γνωρίζουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο, ενώ εδώ και 2-3 μήνες είναι πανταχού... άφαντος και ανύπαρκτος ο νέος διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Κωνσταντίνος Πυργάκης, τότε τα πράγματα αλλάζουν!!! Και τρανή απόδειξη και οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε και όπου με αφορμή το παιχνίδι μεταξύ Μπεσίκτας - Γαλατά 2-1 το Σάββατο 5/11/2022 ο Τούρκος Πρόξενος μαζί με τον νέο «Ψευτομουφτή» Ξάνθης και τον γνωστό Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν κλπ οργάνωσαν... «φιέστα» σε καφενείο του χωριού βλέποντας το συγκεκριμένο παιχνίδι, στην ουσία όμως προκειμένου να κάνουν επίδειξη δύναμης!!!

Κάποιοι μάλιστα φορώντας και... κασκόλ της μιας ομάδας!



Δείτε τις φωτογραφίες των υπερήφανων Πομάκων του Εχίνου που ενώ είναι Έλληνες, αλλά ο Τούρκος Πρόξενος εκβιαστικά μετέτρεψε σε φανατικούς... Τούρκους!!!



-Μετά μάλιστα τις φωτογραφίες που βλέπετε, καλώς τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Αχιλλέα Καραμανλή να στείλει και νέο... τζιπ του ΥΠΕΧΩΔΕ στον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν!!!

Που επειδή δεν έχει να επιδείξει έργο στην Ορεινή Περιοχή, «παίζει» το τελευταίο του χαρτί, ποντάροντας ότι αυτά τα «καραγκιοζλίκια» θα τον... «ξαναβγάλουν» Δήμαρχο Μύκης!

(σ.σ. Κοινώς έφυγε ο πρώην διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Συμεών Τέγος για την Βοστώνη και... «χορεύουν» τα... «Τουρκοποντίκια» με επικεφαλής τον Τούρκο Πρόξενο που ξοδεύει μπόλικο χρήμα για να «εξαγοράσει» τους Έλληνες Πομάκους!!! Και να κάνει φιέστες "τουρκοπροπαγάνδας στα καφενεία...)

Δεν υπάρχουν σχόλια