GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτος πάλι Καμαρίδης!

Απίστευτος Ιπποκράτης Καμαρίδης! Ενώ δεν δίνει την απορριπτική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στα μέλη της Διοίκησης του ΔΕΥΑΞ για το 7ο θ...

Απίστευτος Ιπποκράτης Καμαρίδης! Ενώ δεν δίνει την απορριπτική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στα μέλη της Διοίκησης του ΔΕΥΑΞ για το 7ο θέμα της συνεδρίασης που απέσυρε ο ίδιος και ορίζει νέα συνεδρίαση με μοναδικό θέμα, αυτό που στην ίδια συνεδρίαση, είχε φέρει... εκτός ημερήσιας διάταξης, ύψους αν δεν κάνω λάθος., κοντά στα 5 εκατ. ευρώ!!!


*Υπενθυμίζουμε τι επακριβώς έγραφε το 7ο θέμα:

«Έγκριση 5ου Πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γεωτρήσεων και Αντλιοστασίων Ύδρευσης και Αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Ξάνθης»!

-Ωστόσο όταν τον ξεδόντιασαν Φανουράκης και Γ. Ζερενίδης «απέσυρε» εκνευρισμένος όλα τα θέματα και... έφυγε λέγοντας μάλιστα στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, για μένα... τελείωσες!

-Χθες όμως ο Ιπποκράτης Καμαρίδης... ξαναγύρισε με άλλο έργο ύψους μόνο ...5 εκατ. ευρω!!!

-Για να περάσει ως τακτικό θέμα το... εκτός ημερήσιας διάταξης της 27/10, όπου επίσης τα λεφτά είναι πολλά!!!

*Έτσι έβαλε για σήμερα Τρίτη συνεδρίαση με τακτικό θέμα το... εκτός ημερήσιας διάταξης που πήγε να «περάσει» χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς, στην συνεδρίαση της 27 Οκτωβρίου!!!

Και τελικά και πάλι για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, προκειμένου να είναι παρών ο Νομικός Στέργιος Γιαλάολου!!!

*Και στο δια ταύτα, στην ουσία ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ δηλαδή θέλει να τροποποιήσει προηγούμενη (!) απόφαση για διαγωνισμό που έχει τελειώσει και έχει βγει ο ανάδοχος ως Ένωση εταιρειών "Ν. ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΚΑΙ "ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".

*Καλά και τα... νομικά που διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά ο Πρόεδρος όταν έκλεινε τις παράνομες εξωδικαστικές «συμφωνίες» του με το Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου και Δήμαρχο Σάββα Μιχαηλίδη;

-Μήπως έκανε φροντιστήριο και έμεινε... μετεξεταστέος για να μην πω...στάσιμος και έκανε στροφή 180 μοιρών Φώτη Μάρη;

*Τι αναφέρει επί λέξει η νέα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης:


  • «Ξάνθη 4/11/2022
  • Αρ. πρωτ. 5702
ΠΡΟΣΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση δια ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης, στις 08 Νοεμβρίου 2022, Ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 14.30 (σ.σ. Ήδη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 9/11), του Δ.Σ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Π.Ν.Π. κλπ το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

«ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Έγκριση του υπ’ αριθ. 52/64/11-10-2022 συμπληρωματικού του 2ου πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών για δικαιολογητικά συμμετοχής – τεχνικές προφορές και οικονομικής προσφοράς του έργου (Έλεγχος διαρροών ύδρευσης στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης-καταμέτρηση δεδομένων κατανάλωσης στο Δήμο Ξάνθης».
  • Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
  • Της ΔΕΥΑ Ξάνθης
  • Καμαρίδης Ιπποκράτης»

*Υπενθυμίζω ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση το συγκεκριμένο εκτός ημερήσιας διάταξης στις 27/10/2022 είχε μπει ως εξής:


«ΘΕΜΑ: Έγκριση 4ου πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισμού «Έλεγχος διαρροών ύδρευσης στα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης-καταμέτρηση δεδομένων κατανάλωσης στο Δήμο Ξάνθης».

-Αλλά στη συνεδρίαση της Τετάρτης 9/11 αν διαβάσετε πιο παραπάνω, μπαίνει με πληρέστερη φρασιολογία!!!

*Τουτέστιν ο γιατρός που κάποτε δεν απαντούσε στα email του Στέργιου αλλά όταν είδε ότι κινδύνευε με φυλακή, (τώρα πλέον..) επιστρατεύει μεγάλα μέσα (τον Στέργιο...), για να περάσει το ίδιο θέμα, ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ και πάλι να έχει δώσει στα μέλη την ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Ελεγκτικού Συνεδρίου! Ενώ βοά η κοινή γνώμη και του την έχουν ήδη ζητήσει μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ!

-Ψηφίστε εσείς να «σωθώ» εγώ (ο Ιπποκράτης Καμαρίδης) και... μετά; Ο σώζων εαυτόν σωθείτω! Ζητωωωωω!

Δεν υπάρχουν σχόλια